Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον βρέθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης το πρώι της Τρίτης 9/1. Ο ηθοποιός, μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και πως το διαχειρίστηκε. Στην ίδια συνέντευξη ωστόσο, είχε αναφερθεί στη σειρά όπου συμμετείχε Οι Απαράδεκτοι, απ’ οπου και τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά.
«Έχω γίνει γραφικός μέσα από αυτή τη σειρά. Το να μιλάς για αυτό το πράγμα 30 χρόνια μετά είναι κάπως. Έτυχε να δω λίγο από το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, που είχε γίνει μεγάλος χαμός τότε, μένω άναυδος, ξαφνιάζομαι με τον εαυτό μου. Μετά από 30 χρόνια κάνω την αυτοκριτική μου, γέλαγα μ’ εμένα, ακόμα και με τα λάθη μου, που το θεωρώ πολύ ωραίο». Όπως θυμήθηκε στη συνέχεια: «Είχαμε καλεσμένους την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν λίγο αμήχανες…» (δείτε εδώ τη συνέχεια).
Η εξομολόγηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη για το πρόβλημα υγείας του
«Για άλλους δεν έχω κάνει ηρωικές πράξεις, αλλά έχω κάνει για εμένα. Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και δεν μετέδωσα άγχος σε κανέναν γύρω μου, αλλά αντιμετώπισα την όλη κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλει μεγάλο αγώνα να πατήσεις στα πόδια σου. Λες ότι εγώ είμαι καλά, θα κάνω τον αγώνα μου κι αν βγω νικητής βγήκα, αν δεν βγω όπως κι άλλοι άνθρωποι θα αποχαιρετίσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Είναι τόσο απλό» ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.
«Το έχω σκεφτεί γιατί έχω δει πάρα πολλούς μετά από εμένα που δεν κατάφεραν να νικήσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν νικούν όλοι. Σημασία έχει το ταξίδι. Δεν ξέρω αν ήμουν συνειδητοποιημένος, τουλάχιστον το πάλεψα. Από εκεί και πέρα αλλάζει η ζωή σου και καθετί που το αντιμετωπίζεις, το αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία, ηρεμία και να μην τα μεγαλοποιείς μέσα σου και να μην κάνεις τα πράγματα πολύ σημαντικά και τα πολύ σημαντικά απλά» πρόσθεσε ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.
Δείτε εδώ το βίντεο:


">
">
">
">
">
">
">