Παντελής Τουτουντζής: «Τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλο και περισσότερες δηλώσεις μίσους...» - Παίρνει θέση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μία νέα ανάρτηση με αφορμή το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών έκανε ο Παντελής Τουτουντζής, την Τρίτη 9/1. Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός make up artist έχει δημιουργήσει μια οικογένεια με τον σύζυγό του Νάσο και τα δύο τους παιδιά.

Στο κείμενο λοιπόν που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα, με μεγαλύτερη αίσθηση να κάνει αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου, η οποία προκάλεσε και αρκετές αντιδράσεις.

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλο και περισσότερες δηλώσεις μίσους και αναλήθειας για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Θα ήθελα να σας τονίσω ότι τα παιδιά μας υπάρχουν και όσο τους δημιουργείτε δυσμενείς συνθήκες, τόσο τους στερείτε τα ίσα δικαιώματα στην κοινωνία. Οικογένειες γίνονται με αγάπη, αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ και κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα», έγραψε ο Παντελής Τουτουντζής στην ανάρτησή του.

Δείτε εδώ:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ

Η εξομολόγηση του για το μοντέλο της γκέι οικογένειας

Πριν από λίγο καιρό ο επιτυχημένος make up artist, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου και μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Με τον σύντροφό μου είμαστε 17 χρόνια μαζί. Το μεγάλο μας παιδί είναι 6 χρονών. Το θέλαμε από πολύ νωρίς αλλά σαν λογικοί άνθρωποι το αφήσαμε, πήγαμε σε ειδικούς, το ξαναδουλέψαμε γιατί ξέρεις αυτό δεν είναι εγωιστικό. Δεν κάνεις παιδιά για να καλύψεις τίποτα δικό σου. Κάνεις παιδιά για να τους δώσεις όση αγάπη έχεις μέσα σου», ανέφερε αρχικά.

Και εξομολογήθηκε «Στα παιδιά έχουμε πει την αλήθεια για τη σχέση μας με τον Νάσο. Ξέρεις πόσο έξυπνα παιδιά είναι; Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ, θα το πω ξεκάθαρα. Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος και δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο ούτε από την σεξουαλική του προτίμηση, ούτε από τις επιλογές του. Τι σε νοιάζει»

«Φτάσαμε σε πολύ ειδικούς ανθρώπους και μας διαβεβαιώσανε χρόνια τώρα έρευνες πάνω στα γκέι ζευγάρι, ότι τα παιδιά τους είναι τρισευτυχισμένα», απάντησε σε όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την απόκτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Δείτε εδώ το βίντεο: