Μαίρη Συνατσάκη: «Ζούμε σε παιδότοπο...» - Η νέα διακόσμηση του σαλονιού της

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ
NDP PHOTO/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μια νέα ανάρτηση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή επιχειρηματίας μοιράζεται πολύ συχνά την καθημερινότητα της και την ζωή της ως μητέρα, πλέον στα social media. Αυτή την φορά μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το ιδιαίτερα διαμορφωμένο σαλόνι της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης τους, Ολίβιας, πήραν την απόφαση να αλάξουν σπίτι. Η ίδια μέσα από βίντεο της στο Youtube, έδειξε βήμα - βήμα την μεγάλη αυτή αλλαγή (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram, μια φωτογραφία από το σαλόνι της όπου αποκάλυψε την νέα παιδική διακόμσηση αφού στον χώρο βρίσκονται όλα τα παιχνίδια της μικρής Ολίβιας. «Ζούμε σε παιδότοπο. Ναι, εντάξει με ικανοποιεί έστω και για μια στιγμή να τα βλέπω συμμαζεμένα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τους 11 μήνες ζωής της Ολίβια

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά!

Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια.

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.