Χρίστος Αντωνιάδης: «Η γυναίκα μου έφυγε εκτός Αθηνών με την πεθερά μου! Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Τι συμβαίνει μετά τον ερχομό των διδύμων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χρίστος Αντωνιάδης: «Η γυναίκα μου έφυγε εκτός Αθηνών με την πεθερά μου! Μου λείπουν τα παιδιά μου»

Ο Χρήστος Αντωνιάδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον συνάντησαν σε έξοδο του. Τα όσα είπε, προβλήθηκαν σήμερα Τετάρτη 10/1 στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA. Ο τραγουδιστής, μίλησε για την σύζυγό του και τα δίδυμα παιδάκι τους (δείτε φωτογραφίες από τα βαφτίσια).

Όπως αποκάλυψε, η γυναίκα του έφυγε εκτός Αθηνών μαζί με την πεθερά του, καθώς χρειάζεται βοήθεια με δυο μωράκια στο σπίτι. Από τότε που ήρθαν στη ζωή έχει χάσει τον ύπνο της, αφού ξυπνάνε πολλά φορές το βράδυ...

Οι δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για την γυναίκα του και τα παιδιά του

«Η γυναίκα μου έφυγε εκτός Αθηνών με την πεθερά μου γιατί θέλει βοήθεια με τα δίδυμα. Μου λείπουν πολύ τα παιδιά μου τα βλέπω κάθε εβδομάδα που πηγαίνω στο χωριό. Αυτά που βλέπετε στις ταινίες ισχύουν κατά ένα βαθμό. Η γυναίκα μου έχει χάσει τον ύπνο της εδώ και 15 μήνες με τα παιδιά. Είχαμε θέματα και όσο ήταν έγκυος. Τα παιδιά δεν κάνουν συνεχόμενο ύπνο. Αν σηκωθούν 3-4 φορές μέσα στη νύχτα είναι καλή νύχτα, συνήθως ξυπνάνε 8. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια με την γυναίκα μου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Συγκινεί με την εξομολόγηση για τις εξωσωματικές

«Στην αρχή πίστευα ότι στα κέντρα εξωσωματικής πηγαίνουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά ιατρικά θέματα. Αυτό που είδα όμως πηγαίνοντας εκεί ήταν μια μεγάλη αναμονή από νεότατα ζευγάρια και κατάλαβα ότι το πρόβλημα δεν έχει ηλικία. Αυτή τη στιγμή είναι ουρές από νέα ζευγάρια που πηγαίνουν εκεί. Εμείς δεν γνωρίζαμε τι πρόβλημα έχουμε, γιατί ο γυναικολόγος δεν το έβρισκε.

Θεωρούσε πως μπορούσαμε να πιάσουμε κανονικά. Μετά την πρώτη εξωσωματική όμως ανακαλύψαμε ότι υπήρχε κάποιο θέμα, το οποίο δεν μπορούσε να φανεί πιο πριν. Έτσι με την δεύτερη φορά πιάσαμε τα παιδιά. Ήμασταν τυχεροί σε αυτό. Θα πω ότι στα σωστά κέντρα γίνεται δουλίτσα, αλλά αν μετά από 3-4 φορές δεν καρποφορήσει το θέμα, καλό είναι να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για τη συνέχεια, γιατί ταλαιπωρείται πολύ ο οργανισμός της γυναίκας με επαναλαμβανόμενες εξωσωματικές. Έτσι μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα υγείας στο μέλλον», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα παιδιά του, αποκάλυψε: «Η γυναίκα μου έταξε τα παιδιά μας στον Άγιο Εφραίμ και στον Άγιο Ραφαήλ, γι’ αυτό κι έχουν ονόματα πολύ χαρακτηριστικά. Το ένα λέγεται Κωνσταντίνος-Εφραίμ και το άλλο Γιώργος-Ραφαήλ. Πιστεύω στον Θεό, αλλά όχι σαν τη γυναίκα μου», είπε στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Στην ίδια μάλιστα συνέντευξη μίλησε και για την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου που πέθανε στα χέρια του και μετά έπρεπε να τραγουδήσει.