Μαριάντα Πιερίδη: «Τις γιορτές έχασα 4 κιλά γιατί είχα...» - Τι είπε για την εκπομπή της στο OPEN

Οι αποκαλύψεις της μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη: «Τις γιορτές έχασα 4 κιλά γιατί είχα...» - Τι είπε για την εκπομπή της στο OPEN

Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησαν οι κάμερες των εκπομπών σε βραδινή έξοδο της χθες Τρίτη 9/1, με τις δηλώσεις της να προβάλλονται σήμερα σήμερα 10/1 στο Happy Day του ALPHA. Η τραγουδίστρια η οποία παρουσίασε με επιτυχία με Τριαντάφυλλο & Τσαλαπάτη το Καλοκαίρι Yes, ετοιμάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά και βρίσκεται με συζητήσεις.

Οι συζητήσεις αυτές ωστόσο έχουν κρατήσει πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, με τον Γιώργο Λιάγκα μάλιστα να "πετάει" τα "καρφιά" του για την εκπομπή που όλο λένε ότι κάνει πρεμιέρα και τελικά έχουν περάσει πολλοί μήνες...

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για την εκπομπή της

«Το 2024 θέλω να μου φέρει άλλο ένα 2023. Μου άφησε μικρές πίκρες στα προσωπικά. Μακάρι να ήταν αυτά τα προβλήματα μας. Γυναίκα είσαι καταλαβαίνεις. Το 2024 εύχομαι να με βρει χαρούμενη, να έχω την υγεία μου και να με βρει να χαμογελάω όπως το 2023», ανέφερε αρχικά για το νέο έτος, σχολιάζοντας παράλληλα τα όσα βίωσε το 2023, όπως για παράδειγμα την σοβαρή κρίση στο γάμο της με τον σύζυγό της, εξαιτίας τρίτου προσώπου (δείτε εδώ).

«Τις γιορτές είχα γαστρεντερίτιδα. Δεν έκαναν τίποτα, δεν έφαγα τίποτα, έχασα 4 κιλά», απάντησε έπειτα από ερώτηση για το πως πέρασε τα Χριστούγεννα του.

Σχετικά με την εκπομπή στο OPEN που ετοιμάζεται και συζητάνε διάφορα πρόσωπα για να βρεθούν στο πλατό, είπε: «Όποια και αν είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή στο OPEN θα είμαι τρισευτυχισμένη αν και εφόσον με θέλει και εμένα το κανάλι. Περιμένουμε ανακοινώσεις».

Οι δηλώσεις για τα προσωπικά της

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, έκανε πριν μερικές ημέρες δηλώσεις η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με την Ναταλί Κάκκαβα, ενώ δεν δίστασε να πετάξει και μια ατάκα όλο νόημα μετά την κρίση στο γάμο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

«Πήρα αγκαλιά τον Τριαντάφυλλο γιατί είχε την πρεμιέρα του και δεν πήγα. Λάθος κάνω ακόμη το όνομα της Ναταλί Κάκκαβα γιατί την ξαδέρφη μου στην Κύπρο την λένε Νάταλι και μου βγαίνει αυθόρμητα. Όχι είμαστε μια χαρά, θέλω να πιστεύω δηλαδή», απάντησε στη συνέχεια για τη σχέση της με την Ναταλί Κάκκαβα μετά τις περίεργες δηλώσεις που είχαν προκαλέσει σάλο.

Σχετικά με τον σύζυγό της και την κρίση που πέρασαν: «Αισθάνεται πολύ σίγουρος για μένα ο σύντροφός μου, ξέρει τι είμαι. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα. Ό,τι έρχεται έτσι χύμα, έτσι πρέπει. Αυτή είναι η δική μου άποψη! Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε», είπε σχολιάζοντας και την περιβόητη συνέντευξη της στο Super Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαριάντα Πιερίδη: Εξελίξεις μετά την καταγγελία για το bullying στο γιο της - «Συναντήθηκα με το σχολείο! Ο μπαμπάς του μικρού είναι...»

Μαριάντα Πιερίδη – Εξελίξεις στην υπόθεση bullying του 10χρονου γιου της: «Σήμερα πήραμε κάποιες αποφάσεις...»

Μπέτυ Μαγγίρα: «Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα...» - Η εξομολόγηση για την ψυχολογική πίεση που βίωνε η κόρη της στο σχολείο

Μαριάντα Πιερίδη: «Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα...» - Ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται ο γιος της στο σχολείο

Μαριάντα Πιερίδη - Καταγγέλλει πως ο γιος της βιώνει bullying: «Του κάρφωσε μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας»

Λιάγκας: «Βγήκε η πώς τη λένε...Κάκκαβα και η Μαριάντα Πιερίδη και λένε για εμένα, γαμ@το δηλαδή!» - Η απάντηση "κόλαφος" της Ναταλί

«Βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις να το κοιτάξεις» - Η απάντηση της Μαριάντας Πιερίδη στον Γιώργο Λιάγκα