Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έβρισκα τον επόμενο, για να χωρίσω τον προηγούμενο»

«Δεν το έχω κάνει μόνο μία φορά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έβρισκα τον επόμενο, για να χωρίσω τον προηγούμενο»

Συζητήσεις προκάλεσε μία συνέντευξη της Πέγκυς Τρικαλιώτη, στην οποία μιλούσε για γυναίκες που μένουν παγιδευμένες σε έναν γάμο ή σε μία σχέση, γιατί δεν τολμούν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και την κοινωνία. Με αυτήν την αφορμή, τοποθετήθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Τον λόγο στην αρχή πήρε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία σημείωσε: «Μου έκανε μεγάλη θετική εντύπωση ότι αναγνωρίζει πόσες γυναίκες μένουν σε μία σχέση χωρίς να τολμούν να φύγουν από ένα πλαίσιο που τις καταπιέζει», με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να αναγνωρίζει ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες πάντως σε έναν χωρισμό, ειδικά όταν έχεις προχωρήσει σε γάμο, και βρίσκεσαι σε διαφορετική πόλη.

Δείτε επίσης: Mega Καλημέρα: «Μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την προσωπική της ζωή

Με τη σειρά της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε ότι αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο, χωρίς να μεσολαβούν απαραίτητα ακραίες καταστάσεις: «Ακόμα και σε μία σχέση που έχει τελειώσει ο έρωτας, η άλλη απ' το να μείνει μόνη της λέει “Οκ, όπως πάει”». Εκεί παρενέβη η Αφροδίτη Γραμμέλη για να πει: «Ξέρεις τι κάνει η γενιά μας; Δεν ξέρω αν το έκαναν οι προηγούμενες, αλλά το έχω κάνει και εγώ. Πρώτα βρίσκεις τον επόμενο και μετά χωρίζεις τον προηγούμενο από ανασφάλεια μην μείνεις μόνη σου. Με συγχωρείτε, ως γυναίκα το έχω κάνει, το ομολογώ και στην κάμερα, και δεν το έχω κάνει μόνο μία φορά. Από ανασφάλεια τότε θολωμένη, δεν ήξερα την αξία της μοναξιάς, έβρισκα τον επόμενο για να χωρίσω τον προηγούμενο».

Ο Θανάσης Πάτρας πάντως έκλεισε την κουβέντα λέγοντας ότι δεν είναι θέμα φύλου: «Δεν είναι θέμα γυναίκας, είναι θέμα χαρακτήρα. Έχω γνωρίσει γυναίκες, οι οποίες δεν μπαίνουν στη διαδικασία που περιέγραψε η Πέγκυ. Θέλω να σταματήσουμε αυτή τη φυλετική πάλη και το ζητάω με πολλή αγάπη απ' όλες τις γυναίκες. Ας μονιάσουμε, ας σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και ας αγαπηθούμε μεταξύ μας».