Mega Καλημέρα: «Μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Δύσκολο το ξεκίνημα του 2024

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: «Μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της...» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μία ημέρα πριν την αλλαγή του χρόνου, ην ημέρα των γενεθλίων της, έχασε τον πατέρα της και βυθίστηκε στο πένθος (δείτε εδώ την σπαρακτική της ανακοίνωση). Το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου η εκπομπή Mega Καλημέρα βγήκε στον αέρα μετά τις διακοπές των γιορτών και η δημοσιογράφος έλειπε από το πλατό.

Σε ανακοίνωση προχώρησε, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη, εξηγώντας πως η συνεργάτιδά της αυτές τις δύσκολες ώρες χρειάζεται να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, γι' αυτό και θα επιστρέψει ξανά σε λίγες ημέρες κανονικά. Μάλιστα, εξέφρασε και τα δικά της λόγια συμπαράστασης προς εκείνη, προσπαθώντας βέβαια να κρατήσει μία νότα αισιοδοξίας.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για την απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη από το Mega Καλημέρα

«Καλημέρα σας και καλή χρονιά! Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει για όλο τον κόσμο είναι να έχει την υγεία του. από εκεί και έπειτα, ο καθένας ό,τι ποθεί και επιθυμεί ξέρει πώς θα το πετύχει. Καλωσήρθατε στην πρώτη εκπομπή του νέου έτους, είμαστε ολοζώντανοι. Εγώ θέλω να στείλουμε την αγάπη μας και την θετική μας σκέψη στην πολυαγαπημένη μας Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία δεν είναι σήμερα κοντά μας γιατί μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα την συναντήσουμε και πάλι σε λίγες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το δημόσιο αντίο της δημοσιογράφου

Το πρωί της Κυριακής 31/12, λοιπόν, η δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει τον άντρα που τη μεγάλωσε και την μεγάλη αδυναμία της, προχωρώντας σε μία ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook, δημοσιεύοντας παλιές του φωτογραφίες, συνοδεύοντάς τες με ένα τρυφερό κείμενο.

«Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη. Αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως άλλαξε και την εικόνα προφίλ της και έβαλε ένα μαύρο φόντο αντί για κάποια φωτογραφία της.

Δείτε επίσης: Πρωινό μας: Σε κατάσταση πανικού η Σκορδά - Λιποθύμησε στο πλατό της εκπομπής η Αφροδίτη Γραμμέλη (Βίντεο)

Αφροδίτη Γραμμέλη μπαμπάς