Γέννησε αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA: «Καλωσήρθες πριγκίπισσά μου» - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γέννησε αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA: «Καλωσήρθες πριγκίπισσά μου» - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Παρουσιάστρια του MEGA διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Μάνο Χατζάκη. Γέννησε χθες Τρίτη 9/1 και το έκανε γνωστό με την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου από το μαιευτήριο.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και στις δυο οικογένειες επικρατεί μεγάλη χαρά. Το παιδάκι τους ήρθε για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχίας.

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας του MEGA με το νεογέννητο

«09/01/2024! Καλωσήρθες πριγκίπισσά μου. Η ζωή μου πήρε άλλο νόημα...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οικοδέσποινα της αθλητικής εκπομπής "Σούπερ Μπάλα live", Σοφία Αλατζά.

Να σημειώσουμε πως η Σοφία Αλατζά με τον σύζυγό της παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη και ενώ η κοιλίτσα της πλέον δεν μπορούσε να κρυφτεί - Δείτε φωτογραφία της με το νυφικό.


Ποιος είναι ο Μάνος Χατζάκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, ο αγαπημένος της, Μάνος Χατζάκης δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου. Το περσινό καλοκαίρι, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Σαντορίνη, με τη Σοφία Αλατζά να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, πολύ συχνά επισκέπτονται και το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Μάνος Χατζάκης.

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά φωτογραφίες

Ο γοητευτικός σύντροφος της Σοφίας Αλατζά