Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκάλυψε πόσα εκατομμύρια έχει χάσει μέσα στα χρόνια

«Έλεγα ότι έχω λεφτά, γιατί να κάνω μία διαφήμιση...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρα, ο Αντρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει κάποιες παρατηρήσεις στον αέρα της Super Κατερίνα, χθες Τρίτη 9 Ιανουαρίου. Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», είχε μιλήσει για συναδέλφους του λέγοντας: «Είναι ντροπή για ανθρώπους της μουσικής να διαφημίζουν μπιφτέκια και λουκάνικα». Ο παρουσιαστής μοιράστηκε στον αέρα τα λεφτά που έχει αφήσει εκείνος πίσω του, λέγοντας «όχι» σε εξαιρετικά επικερδείς συμφωνίες.

Αφού δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη συνέντευξη του Γιώργου Νταλάρας κατ' αρχάς, ο Αντρέας Μικρούτσικος του έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας: «Είναι αποτέλεσμα υπερβολικής δουλειάς, δεν νομίζω να έχει δουλέψει άλλος τραγουδιστής έτσι. Καθετί που λέει ο Γιώργος το βλέπω ως προϊόν εμβριθούς θεωρήσεως των κοινωνικών μας πραγμάτων και το χαίρομαι», ενώ ανέφερε στον αέρα για την επίμαχη φράση του: «Έχω την ίδια άποψη επί προσωπικού. Όταν εγώ ήμουν στα τελείως πάνω μου, αρνιόμουν κάθε μέρα – επί δραχμών – διαφημίσεις 50 και 80 εκατομμυρίων. Έλεγα: “Λεφτά έχω, γιατί να κάνω μία διαφήμιση και να γίνω μέρος αυτής της εμπορευματοποιημένης μορφής”;».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν ο Λιάγκας πάει στο 8, θα πας μαζί του;» - «Μην ανοίξω το στόμα μου»

Αντρέας Μικρούτσικος: «Έχασα 200 εκατομμύρια»

Όπως συνέχισε, δίνοντας μία μεγαλύτερη εικόνα των ποσών που βρέθηκαν στα χέρια του: «Η άποψή μου ήταν αυτή, που ήταν και άποψη του Νταλάρα. Εγώ έχασα 200 εκατομμύρια, μπορεί και ο Γιώργος, γιατί σαν πρώτο όνομα θα του έκαναν προτάσεις για διαφημίσεις. Λες κάποια στιγμή: “Εγώ κάνω αυτό, γιατί να κάνω το ένα και το άλλο και να μπω μέσα σε αυτή την εμπορευματοποιημένη πραγματικότητα”.

Όπως κατέληξε στον συλλογισμό του ο Αντρέας Μικρούτσικος: «Ένας τραγουδιστής που έχει κότσια και φωνάρα, δεν έχει ανάγκη τα μπιφτέκια. Συμφωνώ με τον Γιώργο. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω Δαμόκλειο Σπάθη και να τους πάρω το κεφάλι. Παραμένουν πολύ καλοί τραγουδιστές και είναι πλέον θέμα ρεπερτορίου η διαχρονικότητά τους. Το μπιφτέκι δεν θα τους δώσει χρόνο, το τραγούδι θα τους δώσει χρόνο».