Κόλαφος ο Μουρατίδης κατά της Λαμπίρη: «Έκανε ένα κοριτσάκι, το "πέταξε" στην γιαγιά και έγινε παχύσαρκο και προβληματικό»

Η δήλωση που έφερε τεράστια οργή στο Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Επίθεση στην Χριστίνα Λαμπίρη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από το προσωπικό του blog. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε σχετικά με το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ένα ζήτημα που έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις.

«Προφανώς και είμαι υπέρ. Η τεκνοθεσία είναι όμως μία άλλη ιστορία, δεν θα ήμουν αρνητική. Αν με ρωτάς ως Χριστίνα, εγώ θα χαιρόμουν πάρα πολύ να είχα δυο κολλητούς φίλους ή δυο κολλητές φίλες που να μοιράζονται τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο, να έκαναν την οικογένεια τους και τα παιδιά τους», είχε πει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια - δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της.

Το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για την Χριστίνα Λαμπίρη

Στο προσωπικό του blog λοιπόν, ο Νίκος Μουρατίδης, έγραψε «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία».

Ενώ σχολίασε και την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, μιλώντας με απαράδεκτα λόγια. «Και μιλάει αυτή - όπως λέει μια φίλη - που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό», έγραψε.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, όλοι στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν έξαλλοι με τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μπορεί να είναι καυστικός στις δηλώσεις του, ωστόσο η συγκεκριμένη είναι απαράδεκτη.

«Παιδιά γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό, είπε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να συμφωνούν.

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος τον Νίκο Μουρατίδη. Απαράδεκτο» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το σχόλιο του κουμπάρου της Λαμπίρη, Παύλου Χαϊκάλη

«Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα και έχουμε μια σχέση φιλίας, γνωριμίας και κουμπαριάς, ό,τι λέει δεν ισχύει. Είναι μια γυναίκα που στάθηκε στο παιδί της και η Μαρίζα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενος, τι πληροφορίες έχει. Νομίζω είναι ένα τεράστιο ατόπημα σε μια εποχή που τρώμε σάρκες.

Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όταν εμπλέκεται ένα παιδί είναι άσχημο να χτυπάς τη μητέρα του ούσα η ίδια μητέρα δύο παιδιών. Αν κάποιο παιδί πάρει κάποια κιλά είναι προβληματικό; Μην τρελαθούμε! Το έχουμε καταλάβει ότι ξεφεύγουμε; Προφανώς για να το έγραψε το έκανε για εντυπωσιασμό», απάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχαν με την εκπομπή.