Αποκλειστικό: Ποια καλλονή της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί;

Η εγκυμοσύνη, η συμβίωση και τα σχέδια γάμου

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Έχουμε καιρό να δούμε τόσο μεγάλο έρωτα και, μας αρέσει πολύ όταν η showbiz ερωτεύεται και διανύει τόσο ευτυχισμένες στιγμές... Κρίμα που για την ώρα δεν μπορούμε να σας δώσουμε ανοιχτά τα στοιχεία των δυο ερωτευμένων, αλλά, «φωτογραφίζοντάς» τους, πολύ πιθανόν να καταλάβετε το who is who του πανέμορφου ζευγαριού, που όταν κυκλοφορεί τραβάει σαν μαγνήτης όλα τα βλέμματα του κόσμου.

Αυτή είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz, δίμετρη και ξανθιά παρουσιάστρια και γυμνάστρια, με έντονη παρουσία αρκετές φορές στην τηλεόραση, εκείνος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους άντρες στον αθλητικό χώρο. Εκείνη στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Τύπο με επώνυμες σχέσεις της, εκείνος πιο χαμηλών τόνων. Οι δυο τους ζουν εδώ και μερικούς μήνες έναν μεγάλο έρωτα που δεν τον κρύβουν καθόλου. Το κοντινό τους περιβάλλον λέει μάλιστα, ότι έχουν ήδη κάνει, σχεδόν από την στιγμή που γνωρίστηκαν, και το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Όχι απλά αποφάσισαν να συζήσουν στο σπίτι εκείνου, αλλά επιπροσθέτως έμαθαν πριν από δυο μήνες ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί και η χαρά τους είναι μεγάλη.

Δείτε επίσης: "Λύγισε" ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Από τη μια γάμος και εγκυμοσύνη και την επόμενη η κηδεία της μητέρας μου»

Έγκυος showbiz
Unsplash.com

Η εγκυμοσύνη της καλλονής και τα σχέδια γάμου

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και ο έρωτάς τους ήταν σχεδόν κεραυνοβόλος... Ελεύθεροι και οι δυο έτσι και αλλιώς από άλλες προσωπικές σχέσεις, δεν είχαν εμπόδια για να εκδηλώσουν ο ένας στον άλλον αμέσως την αμοιβαία έλξη που ένιωσαν με την πρώτη ματιά. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα, συνηθίζουν να συχνάζουν σε απόμερα στέκια και όταν κάνουν σπανίως κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, τις προστατεύουν με νύχια και με δόντια όσο μπορούν περισσότερο αποφεύγοντας τους φωτογράφους. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι σε πρόσφατη έξοδό τους που τους τσάκωσε παπαράτσι, του ζήτησαν διακριτικά να μην τους τραβήξει φωτογραφία, προσφέροντάς του ακόμα και αμοιβή προκειμένου να μην πουλήσει σε κάποιο έντυπο την κοινή τους εμφάνιση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν επιθυμούν να «φωνάζουν» τον έρωτά τους, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θέλουν να «προστατεύσουν» την εγκυμοσύνη και - κατά συνέπεια - την... κοιλίτσα της πανέμορφης παρουσιάστριας, που έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται, μέχρι να αποφασίσουν οι ίδιοι πότε θα το δημοσιοποιήσουν. Όσο για συζητήσεις γάμου; Μέχρι στιγμής και οι δυο τους γελάνε, όταν το πολύ κοντινό τους περιβάλλον θέτει ένα τέτοιο ζήτημα, αφού σε προτεραιότητα έχουν βάλει το παιδί που περιμένουν και όλα τα υπόλοιπα... είναι σε λίστα αναμονής.