Η Γη της Ελιάς: «Σε πλήγωσα, θα φύγω», «Άσε μου το κλειδί και φύγε» - Η αποκάλυψη του Πασχάλη Τσαρούχα για την συνέχεια της σειράς

«Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Σε πλήγωσα, θα φύγω»,  «Άσε μου το κλειδί και φύγε» - Η αποκάλυψη του Πασχάλη Τσαρούχα για την συνέχεια της σειράς

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/1, ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Η Γη της Ελιάς, μίλησε για τον ρόλο του ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την συγκλονιστική συνέχεια.

Σήμερα, ωστόσο, spoiler για τη σειρά, έδωσε και ο Τάσος Ιορδανίδης στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μεταξύ άλλων, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά τον ρόλο του αλλά και γενικότερα το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια (δείτε εδώ).

Το spoiler του Πασχάλη Τσαρούχα για την Γη της Ελιάς

«Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα, θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον, θα έχει μια γυναίκα και θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει και αυτός κάποιες μέρες μαζί της. Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο. Στα πρώτα επεισόδια αυτής της ιστορίας τον είδαμε λίγο μπουνταλά, ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται.

Εγώ ως Πασχάλης είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του. Από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να το ψυλλιάζεται, συμβαίνουν πράγματα, θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του.

Θα την πιάσει την Αριάδνη και θα της πει “θα σου πω ένα όνομα και πες μου ναι ή όχι” και εκείνη το αρνείται. Αυτός την βρίσκει την άκρη, είναι ο μόνος λόγος που έρχεται σε αντιπαράθεση με την Ιουλία, η Ιουλία πιστεύει ότι δε με αφορά αυτό. Κάποια στιγμή, τους τσακώνει ο Στάθης και λέει στον έναν ότι “με εσένα δεν έχω να πω τίποτα” και στην άλλη ότι “θα τα πούμε σπίτι”.

Της λέει ότι εδώ πέρα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε να τηρούμε και του λέει αυτή “καταλαβαίνω ότι σε προσέβαλα, σε πλήγωσα, θα φύγω”. Της λέει “καλά θα κάνεις, άσε μου το κλειδί και φύγε” αλλά θα τη δεχτεί πίσω» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το βίντεο: