Η Γη της Ελιάς: «Θα δούμε τον Μάνο έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί...» - To spoiler του Τάσου Ιορδανίδη για την συγκλονιστική συνέχεια

Τι είπε για την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Θα δούμε τον Μάνο έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί...» - To spoiler του Τάσου Ιορδανίδη για την συγκλονιστική συνέχεια

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Καλημέρα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 10/1, ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, μίλησε για την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, την εκπομπή του στην κρατική τηλεόραση, Μπαμπά-δες αλλά και για την επιτυχημένη σειρά που συμμετέχει Η Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Η συνέντευξη του Τάσου Ιορδανίδη

«Μας έχει λείψει η Γη της Ελιάς, η διαδικασία των γυρισμάτων, θα ξεκινήσουμε σύντομα. Ξεκινούν και οι προβολές σύντομα και το περιμένει και ο κόσμος πολύ. Περίμενα ο κόσμος να αγαπήσει τη σειρά. Από το πρώτο επεισόδιο που μου έστειλαν. Περίμενα ότι θα γίνει εμμονή.

Όσο για τα spoiler, ο Μάνος έρχεται σε ένα υποκριτικό στοίχημα. Θα τον δούμε έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Όλα αυτά που συμβαίνουν θα τον φέρουν αντιμέτωπο με καταστάσεις εσωτερικής φύσης που θα τον δει ο τηλεθεατής όπως δεν τον έχει ξαναδεί. Θα ήθελε να κάνει άλλο ένα παιδάκι με την Μαρίνα.

Η κατάσταση με την Αμαλία είναι ένα θέμα. Ο Ισίδωρος από την άλλη μεριά επιστρέφει και θα προσπαθήσει να ισορροπήσει τα πράγματα. Αυτό γίνεται γιατί έχει ευγνωμοσύνη για την Αμαλία γιατί έφαγε σφαίρα για εκείνον» είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στη σνέχεια μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει: «Νιώθω πολύ καλά, δεν το περίμενα ότι θα μπω στο μετερίζι της παρουσίασης. Μου πέρασε από το μυαλό όταν πήγα καλεσμένος στις «Μαμά-δες». Έγινε κάπως συμπαντικά. Μπήκα κατευθείαν στο δοκιμαστικό και μου είπαν ότι είναι πολύ καλό. Δεν συμβουλεύτηκα κάποιον για την παρουσίαση. Η εκπομπή είναι γραμμένη, είναι πλεονέκτημα αυτό. Καταλαβαίνω τα άγχη του live. Σκέφτομαι ότι πίνω έναν καφέ με έναν άνθρωπο και έχω ενημερώσει πως αν δεν θέλουν να απαντήσουν σε μια ερώτηση θα την κόψουμε στο μοντάζ».

Για τη Θάλεια Ματίκα ανέφερε: «Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.

Όταν καυγαδίζουμε με την σύζυγό μου, καυγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο, στους ρόλους μας και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον.

Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μας ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερή ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση».