Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Το "καρφί" της Στεφανίδου στην Κουτσελίνη και η απάντηση «Η συνάδελφος αναρωτήθηκε..»

Τι συνέβη ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: Το

Η Τατιάνα Στεφανίδου πέταξε "καρφί" στην Ζήνα Κουτσελίνη και στην εκπομπή της Αλήθειες με την Ζήνα στο STAR. Αφορμή στάθηκε η πρώτη γυναικοκτονία για το 2024, η οποία εξιχνιάστηκε, με τον σύντροφό της και φίλο του να συλλαμβάνονται για την δολοφονία της. Σήμερα 10/1 μάλιστα, οδηγήθηκαν στον ανακριτή.

Ο 39χρονος λοιπόν κατηγορούμενος για την δολοφονία, από τις αρχές που η οικογένεια της δήλωσε την εξαφάνιση της μιλούσε στην εκπομπή της Κουτσελίνη και δήλωνε πως θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί η σύντροφός του. Μάλιστα, τον είχαν σε βίντεο να κολλά αφίσες της.

Χθες Τρίτη 9/1 και ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε με την υπόθεση και όλες τις εξελίξεις, δεν δίστασε να πετάξει το "καρφί" της προς την συνάδελφο της. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη παλαιότερα είχε μιλήσει η αδερφή του κατηγορούμενου και τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Με ειρωνικό ύφος λοιπόν, αναρωτήθηκε πως γίνεται να μην θυμούνται ότι έχουν πάρει συνέντευξη από την αδερφή του. «Μάλλον θα το ξέχασαν», ακούστηκε να λέει μιας δημοσιογράφος από το πάνελ της αμέσως μετά.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στην Τατιάνα Στεφανίδου

Λίγες ώρες αργότερα και αφού η Ζήνα Κουτσελίνη πληροφορήθηκε τι είπε η συνάδελφος της, η παρουσιάστρια θέλησε να δώσει την απάντηση της στην Τατιάνα Στεφανίδου και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν που αυτός ο άνθρωπος έπαιρνε, γνωρίζαμε και για το κομμάτι της αδερφής του που είχε μιλήσει στην εκπομπή. Το πάω αυτό γιατί η συνάδελφος η κυρία Στεφανίδου αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος που τον είχε κατηγορήσει η αδερφή του στην εκπομπή, να μιλάει σε εμάς. Όταν νιώσαμε ότι υπάρχει αυτή η εξαφάνιση δεν γνωρίζαμε ότι συνδέονται αυτά τα δυο γεγονότα», είπε η παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα.