Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης με τον Νίκο Μουρατίδη: «Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο, εγκληματικό και ηλιθιότητα»

Δείτε τι δήλωσε ο ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης με τον Νίκο Μουρατίδη: «Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο, εγκληματικό και ηλιθιότητα»

Την οργή του Παύλου Χαϊκάλη έφερε η πρόσφατη ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη στο προσωπικό του blog, στην οποία καταφερόταν ενάντια στην Χριστίνα Λαμπίρη και στον τρόπο που μεγάλωσε την κόρη της, Μαρίσα Βουλγαράκη. Ο ηθοποιός συνδέεται μαζί της με δεσμούς κουμπαριάς, αφού η παρουσιάστρια ήταν μάρτυρας στον πολιτικό του γάμο το 2015, και σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή Super Κατερίνα και ο Ξενοφών Σκιντζής, είχε πολλά να πει για τη συγκεκριμένη ιστορία

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης: «Επειδή γνωρίζω τη Χριστίνα, έχουμε και μία σχέση φιλίας και κουμπαριάς, ό,τι λέει ο Νίκος Μουρατίδης δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα έχει σταθεί πολύ δίπλα στο παιδί της, και η Μαρίσα δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί. Δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενος, τι πληροφορία έχει ο κ. Μουρατίδης. Νομίζω ότι είναι ένα τεράστιο ατόπημα. Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο σαν δήλωση από άνθρωπο προς άνθρωπο».

Δείτε επίσης: Κόλαφος ο Μουρατίδης κατά της Λαμπίρη: «Έκανε ένα κοριτσάκι, το "πέταξε" στην γιαγιά και έγινε παχύσαρκο και προβληματικό»

Ο ηθοποιός και αστρολόγος συνέχισε στην τοποθέτησή του: «Αν κάποιο παιδί πάρει κάποια κιλά στη ζωή του είναι προβληματικό; Έχουμε τρελαθεί; Το έχουμε καταλάβει ότι ξεφεύγουμε; Προφανώς το έγραψε για εντυπωσιασμό, δεν μπορώ να καταλάβω. Η τεκνοθεσία είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, ενώ δεν έχουμε λύσει το θέμα της υιοθεσίας για παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών, πώς θα γίνει νομοθεσία για άντρα με άντρα. Ούτε ομοφοβικός είμαι, ούτε έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης η ψυχολογία των παιδιών, που θα πηγαίνουν σχολείο και μπορεί κάποιος να τα κοροϊδέψει, σε μία εποχή που δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα του bullying και πλέον γίνεται ένα κανονικό κυνήγι στα παιδιά, πολύ περισσότερο αν κάποιο πει ότι έχει δύο μπαμπάδες. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Μπορεί να απαντήσει ο κ. Μουρατίδης ή οποιοσδήποτε;».

Στην δήλωσή του κατέληξε: «Επαναλαμβάνω δεν είμαι ομοφοβικός, όμως το να βρίζουν ανθρώπους και μάλιστα που τυχαίνει να είναι φίλοι μου και να ξέρω πόσο έχει δράσει η Χριστίνα πάνω στο παιδί της, το θεωρώ εγκληματικό, ανόητο, ατόπημα, ηλιθιότητα. Είμαι έξαλλος με αυτή την τοποθέτηση, δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει γίνει από σοβαρό άνθρωπο, κι όμως έγινε. Και τον Νίκο τον ξέρω 40 χρόνια».

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουρατίδη που εξόργισε τον Παύλο Χαϊκάλη

Αφορμή για αυτήν την απάντηση στάθηκε μία ανάρτηση στο προσωπικό blog του Νίκου Μουρατίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία». Επάνω σε αυτό σχολίασε και την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, μιλώντας με απαράδεκτα λόγια. «Και μιλάει αυτή - όπως λέει μια φίλη - που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».