Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα: Μαυροφορεμένοι σε τρυφερά τετ α τετ χωρίς να κρύβονται! Η πρώτη βραδινή τους έξοδος

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός - Αλεξάνδρα Νίκα: Μαυροφορεμένοι σε τρυφερά τετ α τετ χωρίς να κρύβονται! Η πρώτη βραδινή τους έξοδος

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι δυο άνθρωποι που δεν θέλουν να απασχολούν με τα προσωπικά τους θέματα και το έχουν καταφέρει, αφού λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουμε μάθει για τη σχέση τους.

Κοινές αναρτήσεις στα social media δεν κάνουν, ούτε ποζάρουν μπροστά στους φωτογράφους και τις κάμερες, ωστόσο πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή βραδινή έξοδο, χωρίς να κρύβονται από τα πρόσωπα της τηλεόρασης και μάλιστα, είχαν τρυφερά τετ α τετ.

Η πρώτη βραδινή έξοδος Κωνσταντίνου Αργυρού και Αλεξάνδρας Νίκα

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, το ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται η Έλλη Κοκκίνου με τον Λευτέρη Πανταζή. Δεν κρύφτηκε λεπτό, ενώ υπήρξαν αρκετές στενές επαφές ανάμεσα τους, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες επίσης, κυκλοφόρησε παπαρατσικό βίντεο με το ζευγάρι στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας!

Η διαφορά της ηλικίας τους

Ποια είναι, όμως η Αλεξάνδρα Νίκα; Είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!