Τρύφωνας Σαμαράς: «Mε τον Νίκο είχαμε λίγο "κόψει"...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση και την φιλία του με τον Κοκλώνη

«Γενικά έχει κάποιους ανθρώπους που...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: «Mε τον Νίκο είχαμε λίγο

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε για την σχέση του με την Πηγή Δεβετζή και τον Νίκο Κοκλώνη. Τα λόγια του προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 10/1, από την εκπομπή Fay's Time.

Η αποκάλυψη του Τρύφωνα Σαμαρά για την σχέση του με τον Νίκο Κοκλώνη

O γνωστός κομμωτής αποκάλυψε ότι είχε απομακρυνθεί τόσο από την Πηγή Δεβετζή όταν της έκανε ένα σχόλιο για το styling το οποίο δεν της άρεσε, ενώ για τον Νίκο Κοκλώνη, ανέφερε ότι επίσης είχαν σταματήσει για λίγο τις επαφές τους.

Δείτε επίσης: Όλα τα βλέμματα στο παντελόνι του - Δεν πέρασε απαρατήρητη η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στη Μύκονο

«Με την Πηγή Δεβετζή είχαμε απομακρυνθεί. Κάτι της είπα εγώ στο γάμο του Ντάνου, από ένα μήνυμα που μου ήρθε και λίγο παρεξηγήθηκε η Πηγή, οπότε μου το κράταγε. Ήταν κάτι που μου είπε κάποιος άλλος. Δεν άρεσε στο φίλο μου κάτι στο styling της Πηγής. Της το ανέφερα και αυτή παρεξηγήθηκε. Ήταν και πολλά άλλα, αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πραγματικός μου φίλος, τον αγαπώ πολύ. Και με τον Νίκο είχαμε λίγο κόψει. Γενικά έχει κάποιους ανθρώπους που του λένε κάποια πράγματα, λίγο… Εγώ τον αγαπώ, είμαι πραγματικός του φίλος και δεν θέλω κάτι τηλεοπτικό ή κάτι άλλο» ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι κοινές τους διακοπές στη Μύκονο

Στην Μύκονο είχαν απολαύσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Πηγή Δεβετζή, με τους τρεις φίλους να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Αποφάσισαν λοιπόν να χαλαρώσουν μερικές μέρες, στο πανέμορφο νησί των ανέμων. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης, όντας πολύ ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

«Καλό καλοκαίρι παιδιά σε όλους .Και το χειμώνα θα τραγουδάμε παρέα #koklonis #j2us» έγραψε χαρακτηριστικά.

Νίκος Κοκλώνης στην Μύκονο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή