Ετεοκλής Παύλου: «Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου...» - Συγκλονίζει με την ανατριχιαστική αποκάλυψή του από τη ΜΕΘ

«Ήμουν σε κώμα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου...» -  Συγκλονίζει με την ανατριχιαστική αποκάλυψή του από τη ΜΕΘ

Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Τετάρτης 10/1 μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στον θάνατο της μητέρας του μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση . Ο παρουσιαστής, μίλησε για την δική του προσωπική ιστορία από την περίοδο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο podcast Winter is back και στον Χαράλαμπο Χειμωνά όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητέρα του, στην αγάπη που έχει για εκείνη αλλά και το γεγονός πως την επόμενη ημέρα του γάμου του έπρεπε να ξεκινήσει τις διαδικασίες της κηδείας.

«Ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου που είναι μάνα...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου για την περίοδο που ήταν την ΜΕΘ

«Στο θέμα της μάνας, που λέει ότι όταν την "χάνεις", επί της ουσίας ορφανεύεις. Μας δείχνει το δέσιμο που είχε με τη μητέρα του. Οι εξελίξεις έτρεξαν πιο γρήγορα απ’ ό,τι ίσως ήταν έτοιμος συναισθηματικά.

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τη μάνα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι, όταν εγώ ήμουν στην εντατική και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μου, έλεγαν οι γιατροί: μπείτε μέσα, μιλήστε στον Ετεοκλή, ας μην αντιδράει, καταλαβαίνει.

Έμπαινε ο αδελφός μου, έμπαιναν οι συγγενείς, πολύ δεμένοι μαζί μου και δεν αντιδρούσα. Μόλις μπήκε η μητέρα μου και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ δεν είχα αισθήσεις και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα. Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου» εξομολογήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: