Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση αλλά...» - Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks

«Είναι ο κόσμος που με ζητάει, ξέρετε είναι κάτι το τρομερό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Έχω κλείσει θέση αλλά...» - Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Τετάρτης 10/1. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο νέο κύκλο του My Style Rocks, την Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και στις "τέσσερεις καρέκλες" της κριτικής επιτροπής.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για το γνωστό μοντέλο. Σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη αυτή τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Παλιάς Πλάκας και της πλάκας γενικότερα. Μπορεί να ήταν μία χειρονομία να δείξει το νύχι της, που το ένα μακρύτερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι και την κρατάει η παραγωγή ακόμα μάλλον ο σταθμός, κάνει λάθος» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το My Style Rocks

«Η πινακίδα ακόμη δεν έχει μπει και δεν έχω βρει ακριβώς πού θα πάω, πού θα φτάσω και πού θα παρκάρω. Είμαι όμως στο δρόμο προς τα εκεί, πρέπει να μπει η πινακίδα και η ένδειξη πάρκινγκ, να παρκάρω και να μπω. Έχω κλείσει θέση αλλά δεν έχω υπογράψει, ας το πούμε και έτσι».

«Είναι ο κόσμος που με ζητάει, ξέρετε είναι κάτι το τρομερό, με αγαπάει τόσο ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα για να είμαι στο My style rocks. Αισθάνομαι μια ευθύνη να είμαι σε ένα πρόγραμμα που με αφορά δηλαδή μόδας. Νομίζω ήταν λάθος η επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή. Είχα πει ότι η Σοφία είναι κατάλληλη για κάποια editorial και όχι για μόνιμος συνεργάτης. Δεν έκανε για μια τέτοια εκπομπή.»

«Εγώ ξέρω ότι θα υπάρχουν τέσσερις καρέκλες, αυτό που λένε ότι θα λείπει ο κύριος Σκουλός δεν το ξέρω, ειλικρινά. Εγώ είπα αν θέλετε τη γνώμη μου γενικότερα ακόμα και αν δεν έκλεινα, θα έλεγα ότι η Έλενα Γαλύφα ίσως ήταν μια που γουστάρω κιόλας, αλλά δεν μπορώ να επιμείνω. Αν θέλουν μια κοκκινομάλλα η Έβελυν Καζατζόγλου είναι η πιο ωραία κοκκινομάλλα της Ελλάδας» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ το βίντεο: