Γιώργος Χατζηνάσιος: «Είχα πάθει κατάθλιψη! Ήταν έρωτας, πώς να το κάνουμε» - Ο γάμος και το διαζύγιο στα 22 με την αγαπημένη του Μαρία

Η σπάνια προσωπική του εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Χατζηνάσιος: «Είχα πάθει κατάθλιψη! Ήταν έρωτας, πώς να το κάνουμε» - Ο γάμος και το διαζύγιο στα 22 με την αγαπημένη του Μαρία

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου, και πέρα από την καριέρα του, συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο του με την αγαπημένη του Μαρία, ο οποίος έληξε άδοξα, σε σημείο που ο ίδιος αισθάνθηκε πως έπεσε τόσο πολύ ψυχολογικά που έπαθε κατάθλιψη. Εξήγησε, λοιπόν, πώς κατέληξαν στο διαζύγιο και πώς άλλαξε η ζωή του μετά από αυτό.

Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση του Γιώργου Χατζηνάσιου

«Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Πεταλούδα, ένα νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Αμερικής, όπου είχε έρθει με τη θεία της, με μία μάσκα, ήταν Απόκριες. Με πρόσεξε στο πιάνο και ήρθε και μου είπε "συγχαρητήρια, είστε πολύ καλός πιανίστας". Γνωριστήκαμε εκεί πέρα, κάποια στιγμή προχωρήσαμε και έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν ήμουν και πολύ περιζήτητος γαμπρός εκείνη την εποχή, για την Μαρία και την οικογένεια της, δεν είχα χρήματα. Την προόριζαν δηλαδή για να βρει έναν δικηγόρο, έναν γιατρό. Ήρθε ο πεθερός μου και μου είπε "εάν σε έξι μήνες δεν κανονίσετε να παντρευτείτε, πρέπει να χωρίσετε". Εντωμεταξύ εγώ είχα πάρει πάρει διαμέρισμα στους γονείς μου και είχαμε υπογράψει γραμμάτια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό γιατί κουβαλάω ένα βάρος οικονομικό επάνω μου που πρέπει να το ξεπληρώσω για τους γονείς μου, του είπα. "Τότε να χωρίσετε" μου είπε και, όπως καταλαβαίνετε, χωρίζω. Η Μαρία είχε τότε λόγο, αλλά υποφέραμε και οι δυο πάρα πολύ. Δεν κρατήσαμε επικοινωνία, είχα πάει και στο Παρίσι εγώ για τις σπουδές μου, ήμουν 22 χρονών, αλλά πόνεσε πάρα πολύ ο χωρισμός. Είναι τρομερό το συναίσθημα και θυμάμαι ότι είχα πάθει κατάθλιψη. Ήταν έρωτας, πώς να το κάνουμε».

«Εντωμεταξύ γυρίζω και τα ξαναβρίσκουμε με την Μαρία. Πάω στο σπίτι και με αποδέχεται ο πεθερός μου. Έκτοτε έπρεπε εγώ να ξεφύγω από το βράδυ πια γιατί δεν μπορείς να έχεις μια γυναίκα, ιδιαίτερα από μια τέτοια οικογένεια, να παίζεις εσύ στα κέντρα το βράδυ και να έρχεται να σε παρακολουθεί. Ήταν δύσκολο. Έτσι, λοιπόν, από ανάγκη άρχισα να γράφω, ήταν η μόνη λύση», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Συγκλόνισε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Ενώπιος Ενωπίω - «Δεν ήμουν καλός μπαμπάς»