Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τούρτα, ένα μπουκέτο λουλούδια και τραγούδι αφιέρωση - Γενέθλια στο πλατό του Happy Day

Οι ευχές της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με τούρτα, ένα μπουκέτο λουλούδια και τραγούδι αφιέρωση - Γενέθλια στο πλατό του Happy Day

Με ευχές και χαμόγελα ξεκίνησε την Πέμπτη 11/1 το Happy Day, καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πει με πλατύ χαμόγελο και έναν ιδιαίτερο τρόπο τα ''Χρόνια πολλά'' σε έναν από τους συνεργάτες της.

Το μπουκέτο με τα λουλούδια και το τραγούδι που αφιερώθηκε νωρίς το πρωί πήγαιναν για την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία είχε τα γενέθλιά της! Φυσικά η παραγωγή δεν έμεινε εκεί, καθώς έσβησαν και τούρτα στη δημοσιογράφο (δείτε εδώ την Μεσσαροπούλου με μαγιό στη θάλασσα).

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε συνεργάτη της στο Happy Day

Η χαρά της Τίνας Μεσσαροπούλου, όπως είναι φυσικό ήταν μεγάλη με την ίδια να δείχνει, πως δεν είχε ιδέα για την έκπληξη των συναδέλφων της. Αφού λοιπόν ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, στη συνέχεια της αφιερώθηκε και το αγαπημένο της τραγούδι από την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ο τρόπος που η Μεσσαροπούλου έχασε 10 κιλά

Έχω δύο παιδιά, 16 και 14 χρονών. Έχω χάσει 10 κιλά τον τελευταίο έναν χρόνο και 3 μήνες. Τα κιλά που ακούς, είναι 10 κιλά λίπος με προσπάθεια. Εγώ είμαι στρατιώτης, αν βάλω κάτι στο μυαλό μου δεν υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνω από τον στόχο μου ούτε δευτερόλεπτο. Δεν είχα κάνει ποτέ δίαιτα ή διατροφή στη ζωή μου» είπε η δημοσιογράφος.

«Δεν ανέβαινα στη ζυγαριά. Μέχρι που κάποια στιγμή η κουμπάρα μου στην παραλία μου είπε πως πρέπει να κάνω γυμναστική. Είπα δεν πάει άλλο και ξεκίνησα πιλάτες. Εγώ δεν έτρωγα, τώρα τρώω. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν έτρωγα και αποθήκευα πάρα πολύ λίπος. Εγώ πάχαινα χωρίς να το καταλαβαίνω. Δε ζυγιζόμουν κιόλας. Ο άντρας μου με ξέρει 20 χρόνια και μου λέει "τέτοιο σώμα δεν είχες ποτέ". Είμαι καλά γενικότερα. Η διατροφή είναι υγεία. Το πρωί ξυπνάω 5.30» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Τίνα Μεσσαροπούλου πριν από λίγο καιρό στο Super Κατερίνα.