Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Περιμένει δίδυμα κοριτσάκια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μια εγκυμοσύνη έκπληξη έχουμε στην τηλεόραση! Παρουσιάστρια - δημοσιογράφος περιμένει δίδυμα και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Μάλιστα, χθες Τετάρτη 10/1 έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Την είδηση αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day του ALPHA, αφού πρώτα πήρε το πράσινο φως από το ζευγάρι, καθώς η μέλλουσα μανούλα έχει περάσει το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο της κύησης και πλέον βρίσκεται στον πέμπτο.

Αυτό το ζευγάρι περιμένει δίδυμα κοριτσάκια

Όπως ανακοίνωσε η δημοσιογράφος, πρόκειται για την Μαρία Βούσουλα που εργάζονται στον ΣΚΑΙ, και τον επίσης δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Γεώργιζα που δουλεύει στο STAR.

«Είναι 5 μηνών είναι όλα τέλεια. Είναι μάχιμη, είναι πολύ αδύνατη οπότε δεν φαίνεται πολύ. Χθες έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολύ καιρό. Την ολόσωμη. Μαρία Βούσουλα και Κωνσταντίνο Γεωργίζα. Περιμένουν δίδυτα και μάλλον κοριτσάκια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ποια καλλονή της showbiz περιμένει το πρώτο της παιδί;

Μαρία Βούσουλα έγκυος


Ο γάμος τους

Βούσουλα και Γεωργίζας θα γίνουν γονείς 4 χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Αντίπαρο. Έγινε το 2019 σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Άγιο Γεώργιο. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 6 χρόνια κοινής πορείας, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κουμπάροι ήταν η Μαρία Αναστασοπούλου και ο σύντροφός της και διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών του καναλιού Γιάννης Κολοκυθάς. Στο γάμο μάλιστα, βρέθηκαν και πολλά πρόσωπα του ΣΚΑΙ.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας να φορέσει ένα νυφικό από δυο κομμάτια. Φούστα και τοπάκι! Τα μαλλιά της είχε στολίσει με ένα στεφάνι με λουλούδια.

Μαρία Βούσουλα γάμος