Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν τον αναστατώσαμε...» - Η δημόσια συγγνώμη της στον Γιάννη Στάνκογλου λόγω του ρεπορτάζ για την προσωπική του ζωή

«Να είναι καλά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις ευχές της μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 11/1 μέσα από το Happy Day στον Γιάννη Στάνκογλου για τα γενέθλιά του και τη γιορτή, η οποία πέρασε πριν από λίγες ημέρες. Στη συνέχεια μάλιστα η παρουσιάστρια θέλησε να του ζητήσει δημόσια - ξανά - μια συγγνώμη.

Ο λόγος της συγγνώμης της αφορά σε ένα μη έγκυρο ρεπορτάζ, που είχε διαρρεύσει μέσα από την εκπομπή της, Happy Day. Πιο αναλυτικά, η εκπομπή είχε μεταφέρει με αποκλειστικές λεπτομέρειες, πως ο ηθοποιός ήταν σε σχέση με πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Στάνκογλου διέψευσε κάθετα το ρεπορτάζ και μάλιστα τόνισε, πως αν δεν ανακαλέσουν θα κινηθεί νομικά.

Η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Γιάννη Στάνκογλου

«Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Γιάννη Στάνκογλου και για τη γιορτή του και για τα γενέθλιά του και με αφορμή με όλα αυτά θέλω παιδιά να του ζητήσω για ακόμη μια φορά ειλικρινή συγγνώμη, αν τον αναστατώσαμε με αυτή την παραφιλολογία για την προσωπική του ζωή, που δεν ίσχυε.

Τον εκτιμούμε, τον σεβόμαστε, τον παρακολουθούμε και τον αγαπάμε πολύ! Μακάρι να συνεχίσει αυτή την σπουδαία καριέρα, που έχει και στο θέατρο και στην τηλεόραση γιατί είναι καταπληκτικός. Και πως λένε όταν κλείνεις τα 50; Η ζωή ξεκινάει στα 50! Να είναι καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

H επιστολή του Στάνκογλου μέσω του δικηγόρου περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια

«Με ιδιαίτερη θλίψη, οργή και αγανάκτηση εδώ και τρείς ημέρες παρακολουθώ την (υποτιθέμενη) προσωπική μου ζωή να έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού, κριτικής, έως και χλευασμού από τις πρωϊνές σας εκπομπές. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα, εν συνεχεία να αναλάβουν την δράση τους τα έντυπα, ήτοι εφημερίδες πανελλαδικής και μη κυκλοφορίας, με ΔΗΘΕΝ αποκλειστικά «ρεπορτάζ» για το ίδιο θέμα, δηλαδή την προσωπική μου ζωή και την ΔΗΘΕΝ σύναψη δεσμού με γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια, αλλά και ιστοσελίδες με εππλέον ΔΗΘΕΝ πληροφορίες της ίδιας ως άνω ΔΗΘΕΝ σχέσης.

Σα να μην έφτανε όλο αυτό, που ΜΟΝΟΙ σας δημιουργήσατε, εν συνεχεία η μία εκπομπή αναλώθηκε στο να «ψέγει» άλλη εκπομπή άλλου τηλεοπτικού σταθμού για το πώς διαχειρίστηκε την εν λόγω ΔΗΘΕΝ πληροφορία της ΔΗΘΕΝ σχέσης μου, ενώ φτάσατε στο ανεκδιήγητο κάποιες εξ υμών παρουσιάστριες να αρχίσετε να δηλώνετε δημοσίως ότι «δεν είμαι εγώ η γνωστη παρουσιάστρια που βρίσκεται σε σχέση με τον κ. Στάνκογλου»!! Παράλληλα, άλλοι εξ υμών άρχισαν να αναζητούν αδέσμευτες, χωρισμένες ή φαινομενικά αδέσμευτες τηλεοπτικές παρουσιάστριες, ώστε να μου τις «χρεώσουν» ως συντρόφους. Προφανώς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτών σας των πράξεων που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα είχαν ή έχουν, δεν σταματήσατε αυτή την συμπεριφορά σας ακόμη κι όταν αναγκάστηκα (κάτι το οποίο ανέκαθεν απέφευγα στην ζωή μου μέχρι σήμερα) να τοποθετηθώ δημόσια λέγοντας ότι όσα λέγονται δεν είναι αληθή και παρακαλούσα να σεβαστείτε τα ανήλικα τέκνα μου.

Αποτέλεσμα αυτής της παράνομης, προκλητικής, ανεξήγητης και παράλογης συμπεριφοράς σας, ήταν ακολούθως να ξεκινήσει σωρεία δυσμενών σχολίων για την προσωπικότητά μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν, κάποιοι δε εξ αυτών προχωρούσαν σε ευθεία κριτική στο πρόσωπό μου σα να έχω προκαλέσει εγώ αυτήν την αναστάτωση στον εαυτό μου (;;;) για να νιώσω, μάλλον, σημαντικός.

Αλήθεια, σας είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθείτε ότι η προσωπική ζωή ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι απαραβίαστη; Ακόμη και εκείνων που ΕΣΕΙΣ θεωρείτε ως δημόσια πρόσωπα, ιδιότητα την οποία ούτε έχω ούτε επιθυμώ να αποκτήσω. Έτι περισσότερο, αδυνατείτε να αντιληφθείτε τί σημαίνει να πρέπει εξαιτίας της συμπεριφοράς σας, να αναγκάζομαι να μιλήσω με τα ανήλικα τέκνα μου, να πρέπει να τα καθησυχάζω, να τα ηρεμώ, να προσπαθώ να τους βοηθήσω να αντεπεξέλθουν στα όποια σχόλια δυσμενή και μη δέχθηκαν μετά από την συμπεριφορά σας στο σχολείο τους ή από τους φίλους τους ή ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν; Μα πραγματικά, γιατί όλα αυτά;; Ακόμη και αν θεωρηθεί δημοσιογραφία αυτό που κάνετε (κάτι το οποίο προφανώς και δεν υιοθετώ, αντιθέτως το θεωρώ φθηνό «κουτσομπολιό»), τί απέγινε άραγε η βασική αρχή της διασταύρωσης μίας είδησης ή πληροφορίας πριν την όποια δημοσίευση; Το πιο λυπηρό, είναι ότι πολλοί από εσάς έχετε παιδιά και μάλιστα ανήλικα και αυτό που τους διδάσκετε δια του παραδείγματός σας είναι η δημόσια απαξία της προσωπικότητας.

Τούτων δοθέντων, επειδή μου έχετε προξενήσει ήδη μεγάλη ζημία και αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή, σας καλώ όπως από της λήψεως της παρούσας, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΡΗΤΩΣ όσα έχετε αναφέρει για την δήθεν σχέση μου με τηλεοπτική παρουσιάστρια, ζητήσετε ευθέως συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου για την αναστάτωση που τους προκαλέσατε, παραδεχθείτε ότι η όποια δήθεν είδηση που εμφανίσατε είναι αναληθής και αποκαταστήσετε το όνομά μου ως προς την δημόσια έκφανση αυτού, όπως εγώ το προσδιορίζω όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας», ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση.