Νίκος Γκάνος: Με φυτά εσωτερικού χώρου, ξύλινο μοναστηριακό τραπέζι & τεράστιο καναπέ - Η ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι του παίκτη Survivor 2024

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο Νίκος Γκάνος εδώ και λίγες ημέρες αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου στο φετινό Survivor με τον τραγουδιστή να δείχνει και άλλες πτυχές του εαυτού του στο κοινό πέραν της μουσικής, από την οποία τον έχουμε γνωρίσει.

Αν ανατρέξει κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θα διαπιστώσει, πως ο παίκτης δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του, καθώς εκεί περνούσε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του.

Δείτε επίσης: Νίκος Γκάνος: Όταν ο παίκτης του Survivor αποχώρησε επεισοδιακά από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Πέρασα πολύ άσχημα»

Η διακόσμηση του διαμερίσματος του τραγουδιστή είναι ζεστή και αρκετά λιτή. Το ξύλο επικρατεί, καθώς έχει ένα τεράστιο και εντυπωσιακό μοναστηριακό τραπέζι. Στο σαλόνι υπάρχει ένας γκρι, αναπαυτικός καναπές, λευκή βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία και αντικείμενα.

Το εσωτερικό του σπιτιού του Νίκου Γκάνου

Η συγκίνησή του για το θάνατο της αδερφής του

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Νίκος Γκάνος στην κάμερα του Survivor 2024, καθώς αναφέρθηκε στα προσωπικά του βιώματα, δίνοντας τη δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό να τον γνωρίσει καλύτερα. Κατέληξε, ωστόσο, να κλαίει, καθώς στο μυαλό του ήρθαν μνήμες από τη στιγμή που είδε για τελευταία φορά την αδερφή του πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

«Καθόμουν στην υπολογιστή... Ήταν ξανθιά και η μαμά μου της έβαψε τα μαλλιά κόκκινα. Πριν φύγει μου λέει "Νίκο, έλα να με δεις". Της είπα "Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι στον υπολογιστή, θα σε δω μετά" και δεν την ξαναείδα... Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ. Με έχει κάνει να μην αφήνω τίποτα για αύριο, η ζωή είναι μια και πρέπει να τη ζούμε σαν να είναι η τελευταία», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάνος στη ζούγκλα του Survivor σκουπίζοντας τα δάκρυά του.