Νίκος Γκάνος: Όταν ο παίκτης του Survivor αποχώρησε επεισοδιακά από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Πέρασα πολύ άσχημα»

Η διαχρονική κόντρα με την παρουσιάστρια του ALPHA και η αιχμηρή απάντησή της!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Θυμάστε την ατυχή συνύπαρξη του τραγουδιστή Νίκου Γκάνου, νυν Survivor και πρώην πανελίστα στην Ναταλία Γερμανού, την κόντρα τους και το άβολο περιστατικό στον τηλεοπτικό αέρα του Epsilon και στην εκπομπή Namaste, όταν εκείνος έληξε την συνεργασία τους με τον πιο άκομψο τρόπο; Και εάν δεν την θυμάστε, το youweekly.gr είναι εδώ για να σας θυμίσει το τηλεοπτικό beef ανάμεσά τους που άφησε ιστορία, περίπου 9 χρόνια πριν...

Στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού, εκείνο το διάστημα για την ιστορία, ήταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Χριστίνα Μουστάκα και ο Νίκος Γκάνος.

Η ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Γκάνου on air και η αμηχανία της παρουσιάστριας

Δείτε επίσης: Νίκος Γκάνος: Η τραγική ιστορία του 41χρονου Survivor - Πέθαναν με λίγους μήνες διαφορά η αδερφή, ο αδερφός και ο πατέρας του

Χαμός στον αέρα του Namaste! Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, κατά την διάρκεια της εκπομπής, – φαινομενικά τουλάχιστον – μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τηλεθεατών, της παρουσιάστριας και του υπόλοιπου πάνελ, ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος διέκοψε την παρουσιάστρια την ώρα που μιλούσε, σηκώθηκε από τον καναπέ, μπήκε μπροστά από την κάμερά της και ζήτησε από τον σκηνοθέτη να του κάνει πλάνο. Η Ναταλία έμεινε έκπληκτη από την κίνηση αυτή και επικράτησε μεγάλη αμηχανία στην ομάδα της. Είδατε ποτέ ξανά άλλοτε τον Γκάνο; Ποτέ! Εξαφανίστηκε ως δια μαγείας από την εκπομπή και κανένας δεν έμαθε το πραγματικό παρασκήνιο για την αντίδραση και την αποχώρησή του, γεγονός όμως είναι ότι στην συνέχεια έριξε όλα τα κρίματα στην παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Έξω φρενών ο Γκάνος στον αέρα της εκπομπής! Μπήκε μπροστά στη Γερμανού και απαίτησε να... - Η αναπάντεχη αντίδραση της παρουσιάστριας

Ο Νίκος Γκάνος με την Ναταλία Γερμανού και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη σε παλαιότερη έξοδό τους
Ο Νίκος Γκάνος με την Ναταλία Γερμανού και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη σε παλαιότερη έξοδό τους
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Γιατί τέτοια αντιπάθεια με την Γερμανού;

Ποτέ και κανένας δεν απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό το ερώτημα, ούτε και ο ίδιος... Το παρασκήνιο που παίχτηκε ανάμεσα στον τραγουδιστή και στην κεντρική παρουσιάστρια του Epsilon τότε και που προκάλεσε την δική του έκρηξη δεν αποκαλύφτηκε ποτέ... Παρόλα αυτά, μετά την αποχώρησή του, ο Νίκος Γκάνος σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για την συνεργασία του εκείνη την περίοδο στην εκπομπή.

Μάλιστα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και στη Νικολέττα Ράλλη σχολίασε για την εμπειρία του αυτή ότι ήταν ιδιαίτερα αρνητική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προέκυψε εντελώς τυχαία και μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Μου έγινε η πρόταση από το Μένιο Φουρθιώτη, πήγα και δεν μου άρεσε. Πέρασα πολύ άσχημα»,και συνέχισε: «Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε ήταν λίγο περίεργα. Καταρχήν ένιωθα άσχημα να μιλάω για άλλους τραγουδιστές και να πρέπει να πω μια αρνητική γνώμη».

Και σαν να μην έφταναν αυτές οι δηλώσεις του, μερικά χρόνια αργότερα, μίλησε και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, μια συνέντευξη που, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στον αέρα της εκπομπής της, έγινε με πρωτοβουλία της ίδιας τής παρουσιάστριας, που είπε για αυτόν: «Έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να με βλέπει... Πόσο δίκιο είχα. Δεν πειράζει όμως... εγώ τον αγαπώ. Βασικά επειδή είναι βαρύ ρήμα, τον συμπαθώ».

Στην συνέντευξη αυτή ο τραγουδιστής, ακόμα μια φορά, είχε μιλήσει για την κακή τους συνεργασία, δείχνοντας φανερά την αντιπάθειά του απέναντι στην παρουσιάστρια του ALPHA. «Τη Ναταλία Γερμανού τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν την γνωρίσω. Ο μόνος διάσημος που έχω κάνει unfollow στο Instagram είναι η Ναταλία. Νομίζω την είχα κάνει και μπλόκ. Τώρα που θα πας το βίντεο αυτό στη Ναταλία δεν το σκέφτεσαι;», είχε πει χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο...

Ναταλία Γερμανού: «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Νικολή μου!»

Μετά το τέλος προβολής της συνέντευξης η κεντρική παρουσιάστρια έκανε τις εξής δηλώσεις: «Τι να πω; Ήταν μια χρονιά στο “Epsilon” που δεν είχε περάσει ωραία ο Νίκος. Ξέρει πολύ καλά για ποιον λόγο δεν είχε περάσει ωραία, ξέρει πολύ καλά ότι δεν ευθυνόμουν εγώ. Τα υπόλοιπα... μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια Νικολή μου! Ξέρει πολύ καλά, αλλά ας το αφήσουμε. Εγώ, καλή καρδιά! Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου νομίζω καλά έχουν πει. Κατά τα άλλα τον καταλαβαίνω γιατί δεν είχε περάσει καλά, αλλά πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ. Αυτό θα πω και θα σωπάσω».