Κώστας Τσουρός: «Εγώ αν με ρωτάς θα ήθελα να...» - Η απάντηση για το μέλλον του στο MEGA

Παίρνει το πράσινο φως η εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Εγώ αν με ρωτάς θα ήθελα να...» - Η απάντηση για το μέλλον του στο MEGA

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε σε εγκαίνια καταστήματος, όπου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν, τον ρώτησαν για τα επαγγελματικά του και αν η εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα, πήρε το πράσινο φως από το MEGA για να βγει στον αέρα και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Έκανε πρεμιέρα πρώτη φορά φέτος, με τον δημοσιογράφο για πρώτη φορά να δοκιμάζεται στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή. Τα μέχρι στιγμής νούμερα τηλεθέασης ωστόσο (δείτε εδώ) αποδεικνύουν πως καλώς και του έδωσαν τη δική του εκπομπή.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

«Δεν ξέρω. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για του χρόνου. Εγώ αν με ρωτάς θα ήθελα να πάρει το πράσινο φως και νομίζω», απάντησε ο Κώστας Τσουρός σχετικά με το αν παίρνει το πράσινο φως η εκπομπή του που παίζει τα Σαββατοκύριακα.

«Αντίστοιχα. Τα προσωπικά μου πηγαίνουν καλά όπως και τα επαγγελματικά μου», δήλωσε από την άλλη για τα προσωπικά του.

Άλλαξαν μέχρι και πλατό στην εκπομπή

Όπως ήταν προγραμματισμένο από πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, η ομάδα της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Σάββατο 6/1 μέσα από τη συχνότητα του MEGA σε νέο πλατό. Αυτό άλλωστε είχε υποσχεθεί στους τηλεθεατές ο Κώστας Τσουρός στην τελευταία εκπομπή για το 2023.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές μέσα από το νέο πλατό της εκπομπής, έχοντας στο πλευρό του τους συνεργάτες του, και έσπασε το ρόδι για καλή τύχη,

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία, αγάπη, χαρές και να κάνει τον καθένα ξεχωριστά ότι θέλετε ευτυχισμένο. Ότι τραβάει η ψυχούλα σας να το πάθετε φέτος, το 2024. Των Φώτων σήμερα, φωτισμένοι κι εμείς όπως βλέπετε εδώ, ήρθαμε σε καινούργιο πλατό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το κανάλι μας, το Mega, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε εδώ και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε για εσάς», είπε ο Κώστας Τσουρός.