Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έβαλε ''φωτιές'' με το αισθησιακό τσιφτετέλι της - Το όλο νόημα τραγούδι που χόρεψε (Βίντεο)

Με μίνι φόρεμα και ιδιαίτερη περούκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έβαλε ''φωτιές'' με το αισθησιακό τσιφτετέλι της - Το όλο νόημα τραγούδι που χόρεψε (Βίντεο)

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι αχώριστη από τον αγαπημένο της σύντροφο, Κωνσταντίνο Πλεύρη μιας και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο μη μπορώντας να κρύψει αυτή τη φλόγα από τα φώτα της δημοσιότητας, που είναι στραμμένα πάνω τους.

Το βράδυ της Τετάρτης 10/1 η ηθοποιός - influencer έκανε την ανατροπή και παρευρέθηκε σε κάλεσμα χωρίς τον δικηγόρο. Πιο αναλυτικά, η Τζόρτζια Σιακαβάρα βρέθηκε σε μαγαζί της Κηφισιάς στα γενέθλια καλή της φίλης.

Δείτε επίσης: Γεωργία Σιακαβάρα: Αυτός είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που βρισκόταν στο πλευρό της πριν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Τζόρτζιας Σιακαβάρα

Προς το τέλος της βραδιάς μάλιστα τα αίματα άναψαν και οι καλεσμένες χόρεψαν τσιφτετέλια με τη Σιακαβάρα να δίνει πρώτη - πρώτη το ρυθμό. Το κομμάτι μάλιστα ''Έχω κάνει αμαρτίες'' ήταν αυτό, στο οποίο την είδαμε να χορεύει σε βίντεο στο instagram.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πλεύρη για την είδηση του γάμου με την Σιακαβάρα

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν την Δευτέρα 18/12 όπως μετέφερε η εφημερίδα On Time και η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού. Μάλιστα, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα με τους καλεσμένους να φτάνουν μέχρι τους 10.

Μεγάλη εντύπωση έκανε και το γεγονός πως τα παιδιά του γνωστού δικηγόρου - πολιτικού, Θάνος Πλεύρης και Φένια δεν έδωσαν το παρών. Άλλωστε ο βουλευτής της ΝΔ είχε μιλήσει ανοιχτά για το γάμο αυτό (δείτε τις δηλώσεις του). Επίσης, όπως γράφτηκε δεν πήγε στο γάμο ούτε και η μητέρα της Τζόρτζιας.

Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν στην εφημερίδα On Time, με την δημοσιογράφο να μιλάει και στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μεταφέροντας τα λόγια της Τζόρτζιας Σιακαβάρα επιβεβαιώνοντας το μυστήριο.

Το Youweekly.gr και η Τζώρτζια Συρίχα, επικοινώνησαν με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με τον δικηγόρο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

«Να πάρουν την εκκλησία και να ρωτήσουν εάν παντρεύτηκα», ανέφερε αρχικά, δηλώνοντας πως δεν γνώριζε για το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και συνέχισε λέγοντας «Μου κάνει εντύπωση το ρεπορτάζ».

«Ούτε διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω», απάντησε στην ερώτηση αν τελικά ο γάμος του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα έγινε, ενώ δήλωσε επίσης «Εγώ δεν δημοσιοποιώ την ιδιωτική μου ζωή».