Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου - «Μου αρέσεις πολύ! Φτου σου αγόρι μου! Σε κοιτάω πολλές φορές και...»

Η ερωτική εξομολόγηση στον αέρα του Star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου σε Ετεοκλή Παύλου - «Μου αρέσεις πολύ! Φτου σου αγόρι μου! Σε κοιτάω πολλές φορές και...»

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου την Πέμπτη 11/1 μέσα από το πλατό του Breakfast at Star. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό δεν κρύβεται μπροστά και πίσω από τα φώτα.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η παρουσιάστρια με αφορμή το σημερινό look του συζύγου της θέλησε να εκφράσει για μία ακόμη φορά δημόσια, το πόσο τον θαυμάζει, αλλά και το γεγονός, πως δεν έχε φύγε για εκείνη ο έρωτας αλλά αντίθετα φουντώνει.

Δείτε επίσης: «Τι έχεις κάνει; Πότε;» - Άφωνος ο Ετεοκλής Παύλου με την αποκάλυψη της Ελένης Χατζιδου για την γυμνή φωτογράφιση

Ο Ετεοκλής Παύλου ακούγοντας την Ελένη Χατζίδου να μιλάει με τόσο ωραία λόγια η Χατζίδου για εκείνον από τη μία καμάρωνε για τη σχέση τους και από την άλλη την κοιτούσε με απορία, καθώς δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτήν την εξομολόγηση.

Τα τρυφερά λόγια της Ελένης Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

«Πόσο σου πάει το καρό; Πάρα πολύ! Μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το ντύσιμό σου σήμερα», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι ωραίο; Σε βλέπω και μου αρέσεις πολύ! Μου αρέσεις πολύ. Είσαι πολύ ωραίο παιδί και κάθε μέρα που σε βλέπω ρε παιδί μου, νομίζω ότι σε ερωτεύομαι και περισσότερο. Δεν στα λέω έτσι για πλάκα. Και σε κοιτάω πάρα πολλές φορές και σε χαζεύω και λέω τι ωραίο άντρα έχω; Φτου σου αγόρι μου! Αυτά τα δικά μου...εσείς το κάνετε με το σύντροφό σας; Είναι ωραίο!», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου

Το ερωτικό όνειρο της Χατζίδου με τον Παύλου

Στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, το πρωί της Δευτέρας 20/11, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το I Love ΣουΚου, από τη στιγμή που η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά εκείνος της έριξε άκυρο.

«Το σκεφτόμουν όταν είδα το θέμα που έχουμε, αλλά δεν θα το έλεγα ποτέ. Επειδή όμως τόλμησε η Μπέττυ, θα το κάνω κι εγώ», είχε πει αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι ο άντρας της δίπλα της Μπέττυς!», την διέκοψε τότε ο Ετεοκλής Παύλου, στην προσπάθειά του να προφυλαχτεί από αυτό που τον περίμενε, ωστόσο εκείνη συνέχισε:

«Την εποχή των ΑΜΑΝ όταν είχαν πρωτοξεκινήσει τα παιδιά, είχα δει στο όνειρό μου τον Αντώνη Κανάκη. Δεν ήταν ότι ήμουν τόσο καψούρα με τον Αντώνη, αλλά μετά από αυτό το όνειρο, που ένιωσα ότι τον κυνηγούσα κι ήμουν καψούρα, τον έβλεπα διαφορετικά κι είπα "κοίταξε να δεις". Κάποια στιγμή τον συνάντησα στην Θεσσαλονίκη, έπαιζε σε ένα μαγαζί μουσική και τίποτα… δεν. Από κοντά δεν μου έκανε, αλλά τον είχα δει στο όνειρό μου και μου έκανε κάπως».

Ο σύζυγός της έμεινε με το στόμα ανοιχτό και μεταξύ σοβαρού και αστείου της απάντησε: «Ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα; Ωραία, κι εγώ βλέπω στον ύπνο μου τον Γιάννη Σερβετά». «Τώρα δεν πάει να έρθει;», δήλωσε τότε η Ελένη Χατζίδου, με τον καλό της να επισημαίνει: «Α, πάλι καλά το έσωσες».