Ελένη Βουλγαράκη & Φώτης Ιωαννίδης: Η φωτογραφία που ''κάρφωσε'' τη σχέση τους - Μαζί τη βραδιά των γενεθλίων του

Έκλεισε τα 24 ο ποδοσφαιριστής!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp - fotio.7 / Instagram
ndp - fotio.7 / Instagram

Οι φήμες τελευταία θέλουν την Ελένη Βουλγαράκη ερωτευμένη και μάλιστα σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη (δείτε εδώ την πρώτη της αντίδραση). Για την ώρα οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση, ωστόσο οι φωτογραφίες στο instagram μας δείχνουν άλλα.

Όταν λέμε άλλα εννοούμε, ότι αν έστω αν δεν υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στους δύο, τότε σίγουρα υπάρχει μια πολύ καλή επαφή! Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τετάρτης 10/1 ο ποδοσφαιριστής έσβησε μια τούρτα για τα γενέθλιά του και η Βουλγαράκη δεν έλειπε από το πλευρό του.

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη από τα γενέθλια του Φώτη Ιωαννίδη

Με φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε στο instagram είδαμε, πως ο Φώτης Ιωαννίδης γιόρτασε τα 24 του χρόνια μεταξύ άλλων με την ξανθιά δημοσιογράφο και τον γνωστό μισθοφόρο του Survivor, Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης - Γενέθλια

Ποιος είναι ο Φώτης Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2000, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο Στης 21 Μαΐου 2022 κατέκτησε με τους πράσινους το Κύπελλο Ελλάδος, όπου στον τελικό της διοργάνωσης αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0.

Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές ομάδες» της Εθνικής Ελλάδας Κ18, Κ19 και Κ21. Έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 και έως σήμερα μετράει 5 συμμετοχές

(πηγή wikipedia)