Θάνος Καλλίρης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού και τα φλερτ που δεχόταν

«Ο κόσμος νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θάνος Καλλίρης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού και τα φλερτ που δεχόταν

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για το ξεκίνημα της καριέρας του μετά τη συμμετοχή στη Eurovision με τους Bang, για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, και για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη σκηνή. «Η αναγνωρισιμότητα ήρθε από νωρίς γιατί έγινε εν μία νυκτί με την Eurovision», ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Βίωσα “υστερία” για κάποια χρόνια, είχα ένα απότομο peak με τους “Bang” στην Eurovision, μετά ήρθε η ηρεμία και αργότερα ξεκίνησε η άνοδος με την σόλο καριέρα».

Μαζί με την καριέρα ήρθαν και τα ευτράπελα στη σκηνή για τον Θάνο Καλλίρη, που αποκάλυψε ορισμένα απίστευτα περιστατικά: «Όπως τραγουδούσα και είχα ανοιχτό το στόμα, μπήκε ένα έντομο μέσα και το κατάπια, ήταν μία κόλαση για 5 λεπτά. Όπως άλλη μία κόλαση έχω περάσει στο On the Rocks το 1992, όταν δευτερόλεπτα πριν βγω στη σκηνή βάζω τα παπούτσια μου και ετοιμάζομαι να τρέξω, αλλά συνειδητοποιώ ότι πάτησα μέσα στο παπούτσι μία κατσαρίδα, με κάλτσα ευτυχώς». Την ίδια περίοδο, όπως πρόσθεσε είχε κυνηγητό από εμμονικές θαυμάστριες που του χτυπούσαν το κουδούνι, τον έπαιρναν τηλέφωνο και τον κυνηγούσαν γενικά.

Δείτε επίσης: Θάνος Καλλίρης: «Ήταν συγκλονιστικό να ακούω τον Αργυρό να τραγουδάει Παντελίδη»

Θάνος Καλλίρης: «Νομίζουν ότι έκανα κάτι κακό στη Ναταλία»

Για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε πως: «Διήρκεσε 5,5 χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τους παπαράτσι γιατί δεν ήταν τόσο έντονο εκείνη την εποχή. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κρυφτούμε. Ήταν η Ναταλία Γερμανού του ραδιοφώνου, έτσι τη γνώρισα στο στούντιο, έτσι ερωτευτήκαμε και έτσι ήμασταν μαζί, δεν το κρύψαμε ποτέ. Απλά δεν ήταν έτσι τα media τότε, δεν κυνηγούσαν αυτού του είδους την είδηση, το πιο “κίτρινο”. Νομίζω τώρα αναπαράγουμε περισσότερο τη σχέση μας κατά καιρούς, με κάποια χιουμοριστικά γεγονότα». Και συμπλήρωσε: «Με τη Ναταλία Γερμανού περνάγαμε καλά, αγαπιόμαστε και δεν υπάρχει θέμα. Ο κόσμος το παρεξηγεί αυτό καμιά φορά, νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα ή βλέπω να καταφέρονται εναντίον της ότι με καταπίεζε. Τίποτα δεν συνέβη απ' όλα αυτά».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σύντροφό του, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Μία ματιά θαυμασμού δεν είναι φλερτ. Έτσι με γνώρισε η σύντροφός μου και έχει μάθει να το διαχειρίζεται, δεν τίθεται θέμα. Είμαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, δίνω τα πάντα για τα παιδιά μου. Ευτυχώς για τα παιδιά μου δεν νομίζω ότι θα ακολουθήσουν το επάγγελμά μου. Ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι και έχω γράψει το βιβλίο “Δύο μύθοι μία φορά”».