Κατερίνα Στικούδη: «Δε θα σε ρωτήσω!» - Σε έξαλλη κατάσταση η εγκυμονούσα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της

Η ερώτηση που τη βγάζει εκτός εαυτού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην τελική ευθεία για να γεννήσει έχει μπει η Κατερίνα Στικούδη με εκείνη και την οικογένειά της να περιμένουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία το τέταρτο μέλος του σπιτιού (δείτε εδώ πως ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τον μικρό Βύρωνα).

Τα σχόλια που δέχεται η εγκυμονούσα όλο αυτό το διάστημα, που έχει ανακοινώσει πως είναι σε ενδιαφέρουσα είναι πολλά και διαφορετικά. Η τραγουδίστρια ωστόσο όσο και να ενοχλείται δεν τα διαγράφει αφήνοντάς τα στο προφίλ της.

Πρόσφατα με νέο βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok την είδαμε να αντιδράει αναφορικά με μια συχνή ερώτηση, που δέχεται τελευταία και έχει να κάνει με τον τρόπο, που θα γεννήσει το μωράκι της.

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη για τον δεύτερο τοκετό της

«Ποιος το κάνει καλύτερα;», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς! Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική; Και αλλάζει ο τόνος της φωνής! Θα γεννήσω, όπως πρέπει! Δε θα σε ρωτήσω...δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα», είπε στο βίντεο η εγκυμονούσα.

Η απάντησή της στις αρνητικές κριτικές

«Στις αρνητικές κριτικές η Κατερίνα με εμψυχώνει όχι εγώ εκείνη. Εκείνη έχει συνηθίσει από τις αρνητικές κριτικές και μου λέει άμα δεις κάτι μην στεναχωρηθείς, γιατί μουσική κάνουμε. Γενικά δεν ιδρώνει το αυτί μας», είπε ο Βαγγέλης Σερίφης.

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα αλήθεια. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δε σβήνω τα σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δε με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τα σαπίλα να φαίνεται να τη βλέπουμε, πως σκεφτόμαστε τι άνθρωποι είμαστε», είπε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα του Ηappy Day.