Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπάνια έξοδος με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη Μαρινέλλα

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Μια σπάνια βραδινή έξοδο έκαναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου. Ο φακός τους συνάντησε στο Nox, όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου, με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του να βγαίνουν φωτογραφία με τους συντελεστές της μουσικής παράστασης στην πορεία της βραδιάς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν διακριτικοί κατά την άφιξή τους και την παραμονή τους στο νυχτερινό κέντρο, καθώς επέλεξαν να καθίσουν σε ένα από τα πίσω τραπέζια του μαγαζιού, παρήγγειλαν ποτό και μπέργκερ, ενώ σιγοτραγουδούσαν τις επιτυχίες της μεγάλης τραγουδίστριας. Οι δυο τους αποχώρησαν λίγα λεπτά πριν τις 23:00 και το πρωί της Πέμπτης (11/) ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύζυγό του

«Μια καταπληκτική βραδιά στην Μαρινέλλα μας!», ανέφερε ο πρωθυπουργός, ενώ ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες από το youweekly.gr με την βραδινή τους έξοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 μάλιστα, ανάμεσα σε όλες τις επιτυχίες της Μαρινέλλας που σιγοτραγούδησαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε στη σύζυγό του το ερωτικό τραγούδι «Καμιά φορά».

Δείτε φωτογραφίες και απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σε βραδινή έξοδο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σε βραδινή έξοδο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη σε βραδινή έξοδο
Το πρωθυπουργικό ζεύγος με την Μαρινέλλα και την κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Δείτε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αυτή η έννοια γυναικών που μετατρέπονται σε μηχανές παραγωγής παιδιών...» - Η θέση του για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για το νέο νομοσχέδιο

Αυτή η έξοδος ήρθε λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το πρώτο που θα νομοθετήσουμε είναι την ισότητα στο γάμο, δηλαδή την απαλοιφή οποιασδήποτε διάκρισης ανάλογα με τον σεξουαλικό προσανατολισμό στο ζήτημα της σύναψης μίας σχέσης γάμου, που ουσιαστικά είναι το επιστέγασμα την αγάπης αλλά ταυτόχρονα και νομικό συμβόλαιο με δικαιώματα και υποχρεώσεις».

Σχετικά με την τεκνοθεσία, ο πρωθυπουργός, δήλωσε: «Το θέμα των παιδιών είναι το πιο ευαίσθητο, οι πιο πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν αντίρρηση στο γάμο. Έχουν επιφύλαξη για τα παιδιά. Τι πρέπει να γίνει με τα παιδιά; Παιδιά υπάρχουν και κανείς δεν αμφισβητεί μια πραγματικότητα ότι δεν θα εξαφανιστούν αυτά τα παιδιά, αλλά δεν έχουν ίσα δικαιώματα. Μια μητέρα η οποία συζεί με την σύντροφο της έχει καρκίνο και μπορεί να πεθάνει. Αν συμβεί αυτό η σύντροφός της δεν έχει κανένα δικαίωμα απέναντι στο παιδί, θα πάει σε ίδρυμα».

«Εμείς δεν θα πειράξουμε καθόλου το καθεστώς της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αυτή η έννοια γυναικών που μετατρέπονται σε μηχανές παραγωγής παιδιών κατά παραγγελία – όπως είπε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης αυτό δεν πρόκειται να γίνει – σημαντική διαφορά από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα γίνουμε εργαστήρι πειραμάτων στην Ελλάδα, δεν θα πειραματιστούμε με τις πιο προχωρημένες ιδέες στα θέματα δικαιωμάτων πχ ένας άνδρας μόνος του να μπορεί με παρένθετη μητέρα να κάνει παιδί, αυτό δεν θα γίνει».