Κέιτ Μίντλετον: Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με την απόφαση του Ούιλιαμ για τον γιο τους, Τζορτζ - Τι συμβαίνει

«Υποφέρει», λένε όσοι γνωρίζουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram theroyalfamily
Instagram theroyalfamily

Ένα ζήτημα για το οποίο τσακωνόντουσαν χρόνια η Κέιτ Μίντλετον με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τελικά βρήκε λύση! Η λύση αυτή ωστόσο, έχει "τσακίσει" την πριγκίπισσα, αφού τελικά πέρασε η απόφαση του συζύγου της, με αποτέλεσμα να είναι άσχημα ψυχολογικά.

Το ζήτημα αυτό αφορούσε τον πρωτότοκο γιο τους, Τζορτζ, ο οποίος είναι δεύτερος σε σειρά για την διαδοχή του θρόνου. Η Κέιτ έχει συζητηθεί πολλές φορές για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, αφού είναι παντού παρούσα και ιδιαίτερα τρυφερή μαζί τους.

Η απόφαση που πήρε ο Ουίλιαμ για τον Τζορτζ και η Κέιτ υποφέρει

Όπως γράφουν τα Βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, πάρθηκε η απόφαση από τον Πρίγκιπα, ο Τζορτζ να μπει εσώκλειστος στο Eton College όταν θα φτάσει στην ηλικία των 13 ετών. Η Κέιτ Μίντλετον λοιπόν είναι συντετριμμένη με την σκέψη αυτή - όταν και αν γίνει - καθώς όπως έγινε γνωστό η ίδια είχε δεχθεί σχολικό εκφοβισμό στο πρώτο της οικοτροφείο.

«Η Κέιτ διαφωνούσε για πολύ καιρό με τον σύζυγό της για το κολέγιο, παρόλο που είναι παράδοση. Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι' αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο πρίγκιπας», ανέφερε στο In Touch Weekly βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο σχολείο είχαν σπουδάσει τόσο ο ίδιος ο Ουίλιαμ, όσο και ο αδερφός του Χάρι. Όπως και να έχει η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν ήδη επισκεφθεί το σχολείο και κάνουν σχέδια για να στείλουν εκεί τον 10χρονο Τζορτζ όταν φτάσει τα 13.

Δείτε επίσης: Μεγαλώνει η οικογένεια Μίντλετον- Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση για το νέο μέλος


Ο αποτρόπαιος κανονισμός που ακολουθούν τα παιδιά τους - «Τρώνε στο παιδικό δωμάτιο μέχρι να...»

Θλίψη προκαλούν τα όσα δήλωσε στο Harper’s Bazaar ο πρώην βασιλικός σεφ, Ντάρεν Μακ Γκράντι, για τους βασιλικούς κανονισμούς και τα παιδιά των γαλαζοαίματων. Ο Ντάρεν Μακ Γκράντι που εργάστηκε και στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και στην πριγκίπισσα Νταϊάνα ανέφερε με μεγάλη βεβαιότητα πως τα παιδιά δεν τρώνε ποτέ με τους γονείς τους.

«Δεν επιτρέπεται να κάθονται με τους ενήλικες μέχρι να μάθουν την τέχνη της ευγενικής συζήτησης», τόνισε ο σεφ λέγοντας πως ο κανονισμός αυτός δεν έχει εξαιρεθεί ποτέ και για κανέναν, ακόμα και τις γιορτές (όπως Χριστούγεννα) οι γονείς τρώνε ξεχωριστά από τα παιδιά τους. Στην ερώτηση που τρώνε τα παιδιά εκείνος απάντησε πως τρώνε στα παιδικά δωμάτιά τους μαζί με τις νταντάδες τους οι οποίες έχουν και τον ρόλο της δασκάλας. Τι εννοούμε με αυτό;

«Δουλειά των νταντάδων δεν είναι μόνο να εκπαιδεύουν το μυαλό των νεαρών πριγκίπων, αλλά και τους ουρανίσκους τους. Η νταντά έχει πάντα τον έλεγχο του μενού και φροντίζει να τρώνε ισορροπημένα γεύματα που όχι μόνο περιέχουν πολλά λαχανικά, αλλά τους εισάγει και σε νέα πιάτα για ενήλικες», είπε ο Μακ.

Αυτός ο λυπηρός κανόνας μας θύμισε τους κανόνες που έχει βάλει στο σπίτι και στα παιδιά της η Kim Kardashian... (δείτε εδώ περισσότερα).