Μεγαλώνει η οικογένεια Middleton - Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση για το νέο μέλος

Ευχάριστα νέα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/ @theroyalfamily
Instagram/ @theroyalfamily

Η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Ουίλιαμ το 2011 (δείτε εδώ τον ετήσιο μισθό του) και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Τζόρτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ακουστεί διάφορα για την σχέση τους και τον γάμο τους, όμως όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Η οικογένεια αυτή θα μεγαλώσει! Όχι, δεν είναι έγκυος 41χρονη πριγκίπισσα, είναι όμως η σύζυγος του αδερφού της James και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο James μετά από δύο χρόνια γάμου με την Alizee Thevenet, θα κρατήσει στα χέρια του το πρώτο του παιδί.

Το νέο μέλος της οικογένειας Middleton

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι! Ήταν δύσκολο το ξεκίνημα της χρονιάς όταν χάσαμε την Ella, όμως στο τέλος αυτής της χρονιάς θα έχουμε μια πολύτιμη προσθήκη στην οικογένειά μας που μεγαλώνει», έγραψε χαρακτηριστικά, μιλώντας και για την απώλεια του σκύλου της.

Διαβάστε επίσης: Στέψη βασιλιά Καρόλου: Το βίντεο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον από την τελετή

Η μυστική βάφτιση του 3ου παιδιού της αδερφής της Kate, Pippa

Η μικρή αδελφή της Kate Midddleton, Pippa είναι από τις διασημότητες που προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά την θέση που έχει μετά τον γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton ως Πριγκίπισσα της Ουαλίας, θυμίζει αυτήν της Πριγκίπισσας Diana

Είχε γίνει γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό θα έφερνε στην ζωή το τρίτο στην σειρά παιδί της, αλλά τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι από την οικογένεια της δεν δημοσίευσαν κάτι σχετικά με την εγκυμοσύνη. Μια φορά την είδαμε να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη, και τώρα βάφτισε κάτω υπό άκρα μυστικότητα το παιδί της.

Εννοείται πως στη βάπτιση το παρών έδωσε η Kate Middleton, ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά τους. Η βάπτιση, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στον ξένο τύπο, έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι του Berkshire.

Η Pippa είναι πολύ κλειστή στις εμφανίσεις της και προσπαθεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να μην εκθέτει ποτέ την αδερφή της. Κάπως έτσι και χωρίς καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης, η 39χρονη είχε εμφανιστεί με φουσκωμένη κοιλιά στο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον περασμένο Ιούνιο.

Η Pippa και ο σύζυγός της James Matthews, ονόμασαν την κόρη τους, Rose, δηλαδή ρόδο και γεννήθηκε και αυτή στην πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary's, όπου γέννησε και η αγαπημένη της αδελφή, Kate τα τρία παιδιά της.

Η μικρότερη Middleton θα πάρει κι αυτή αριστοκρατικό τίτλο στο μέλλον, μιας και ο πεθερός της David Matthews, είναι γαιοκτήμονας και κατέχει ένα σκωτσέζικο κτήμα 10.000 στρεμμάτων κοντά στο Loch Ness στα Highlands της Σκωτίας. Όταν ο πεθερός της θα φύγει από τη ζωή, ο γιος του James και σύζυγος της Pippa θα πάρει τον τίτλο αυτό.