Αχιλλέας Μπέος: «Μέγας μάγκας και μπράβο του! Είμαστε γνήσιοι άντρες και...» - Αποθέωσε τον Οικονομόπουλο για τις απόψεις του περί ομοφυλόφιλων

«Μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νομοσχέδιο, που αφορά στο γάμο και στην απόκτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο τραγουδιστής δε δίστασε να τονίσει ανοιχτά, πως δεν είναι σύμφωνος με το παραπάνω νομοσχέδιο (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε). Η θέση αυτή του Οικονομόπουλου βρήκε μερικούς υποστηρικτές και άλλους που διαφώνησαν μαζί τους και μάλιστα έντονα.

Με τη σειρά του ο Αχιλλέας Μπέος μέσω ανάρτησης στο Facebook αποθέωσε τον Νίκο Οικονομόπουλο. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Βόλου είναι σύμφωνος με τον τραγουδιστή και πιο συγκεκριμένα τον παραδέχτηκε, που δε δίστασε να εκφραστεί ανοιχτά στα μέσα.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου μετά τις δηλώσεις του Οικονομόπουλου για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Στο στόχαστρο των γνωστών «προοδευτικών», πολιτικά ορθών ( μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του. Όχι γιατί έχει τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά γιατί δεν φοβήθηκε να τη διατυπώσει δημόσια, παρά την τρομοκρατία που από μια ομάδα, ένα κύκλωμα, που ελέγχει ΜΜΕ και social media, ασκείται σε βάρος όποιου διαφωνήσει μαζί τους. Σε πείσμα κάθε λογικής, σε αντίθεση με κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και έχει επιδοθεί με μια ζέση που πραγματικά ξενίζει στην προσπάθεια να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν γαμπρός και νύφη και, κυρίως, πατέρας και μητέρα, αλλά…

Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες. Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας», έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος.

Η όλο νόημα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Αληθεια γιατι καποιοι ξυνίζουν απο μια τετοια εικόνα; Απο μια τετοια πραγματικότητα; Οι πολλα βαρεις που θελουν τις γυναικες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλει τις απόψεις του ως εχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί ασχετα με το φύλο των γονέων ; Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτουν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα;

Γιατι λοιπον τέτοια τοξικότητα; Kι απο πότε οι ετερόφυλοι θα οριζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρουν τους εαυτους τους κατι καλύτερο, κατι πιο αρμόδιο να αποφασιζει; Ηρθε η ωρα να τελειωσει πια η καταδυνάστευση τοσων εκατομμυριων ανθρώπων σε ολη την γή.Η κυβερνηση οφειλει να φερει στην βουλή το νομοσχεδιο οπως εχει υποσχεθει άμεσα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.