Γιώργος Λιάγκας: «Γυρίζει και μιλάει τώρα, χαρακτηρίζοντας τον Αρναούτογλου απόβλητο...» - "Κόλαφος" κατά του Νίκου Μουρατίδη

«Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες.»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουρατίδη κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολίασε σε έντονο τόνο ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 11/1, μέτα την προβολή του σχετικού αποσπάσματος. Μάλιστα ο παρουσιαστής άφησε αιχμές για το τηλεοπτικό παρελθόν του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, είχε σχολιάσει την δήλωση του Γιώργου Νατλάρα ο οποίος είχε εκφράσει την αντίθεση του σχετικά με τους τραγουδιστές που διαφημίζουν προϊόντα στην τηλεόραση (δείτε εδώ).

Στο προσωπικό του Blog, λοιπόν, o Nίκος Μουρατίδης είχε αναφέρει για τον παρουσιαστή: «Και εσύ Αρναούτογλου στην ηλικία που έφτασες πρέπει να πλένεις το στόμα σου με αγιασμό πριν μιλήσεις για τον Νταλάρα! Υπάρχουν κάποιοι καλλιτέχνες που τα απόβλητα της τηλεόρασης απαγορεύεται να τους πιάνουν στο στόμα τους. Δεν θα γίνουν όλοι ίσα κι’ όμοια...(δείτε εδώ τη συνέχεια).

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Μουρατίδη

«Είπε τον Αρναούτογλου τσόλι και απόβλητο της τηλεόρασης; Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε χθες απαξιωτικά για ένα παιδί, δεν θέλω να το πω καθόλου γιατί είναι ντροπή. Βγήκε και μίλησε απαξιωτικά για ένα παιδάκι θέλοντας να κατηγορήσει τη μάνα και τον πατέρα. Και γυρίζει και μιλάει τώρα ο Μουρατίδης για να γίνει πάλι θέμα, χαρακτηρίζοντας τον Αρναούτογλου απόβλητο της κοινωνίας;

Είναι πολύ ωραίο να κατηγορούμε τον Αρναούτογλου για απόβλητο της τηλεόρασης, φαντάζομαι και όλους τους άλλους το ίδιο θα μας θεωρεί. Πρέπει, όμως, να κοιτάξει ο κ. Μουρατίδης, γιατί αυτό το ευτελές πλαίσιο που είναι η τηλεόραση, στο οποίο πολύ θα ήθελε να είναι και όταν του γίνονται προτάσεις πηγαίνει, γιατί έχει έναν Αρναούτογλου ή και άλλα "απόβλητα" μέσα σε αυτήν και δεν έχει τον κ. Μουρατίδη.

Ας το κοιτάξει λίγο, γιατί η τηλεόραση είναι γεμάτη με απόβλητα και δεν είναι γεμάτη με Μουρατίδηδες. Εγώ δε λέω, μπορεί να έχει ανάγκη η τηλεόραση μόνο από απόβλητα. Είναι η λογική όμως αυτή;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.