Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού - Οι πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ελισάβετ Σπανού πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη, καθώς κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, ενώ η ίδια δεν είχε δώσει ούτε μια αφορμή ώστε να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν φήμες.

Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελισάβετ Σπανού

«Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν... Η χαρά μου φαίνεται… θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η Ελισάνετ Σπανού.

Δείτε επίσης: Εγκυμοσύνη έκπληξη στον ΣΚΑΙ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο πλατό με φουσκωμένη κοιλίτσα


H αποκάλυψη για πρώην σύντροφο της που την χτύπησε

Η ίδια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εφημερίδα "On Time" και ανάμεσα σε όλα μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη σωματική κακοποίηση.

Η τραγουδίστρια απάντησε, πως δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. «Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς», δήλωσε με ειλικρίνεια.

«Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σε ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση», παρατήρησε, πως είναι άλλο πράγμα το ένα, άλλο πράγμα το άλλο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια και όρια. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει γύρω μου, αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που, αν θέσεις τα όριά σου, θα τα σεβαστεί». εξήγησε εμφατικά. Διευκρινίζει, πως γνωρίζει, ότι συμβαίνει πολλές γυναίκες να έχουν αντισταθεί και κάποιοι άνδρες επέμεναν. Συμπληρώνει, «Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλους τους χώρους και όχι μόνο σε γυναίκες, απλώς δεν συμφωνώ με το να φτάνουμε στα άκρα και να θεωρούνται όλοι "ένοχοι" εξαρχής».

Ο δημοσιογράφος, εν συνεχεία τη ρώτησε, εάν έχει υποστεί σωματική κακοποίηση, και εκείνη απάντησε θετικά, «Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη. Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε. Έφυγα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας ως επί το πλείστον». Όμως, όπως δηλώνει δε σκέφτηκε ποτέ να τον καταγγείλει, «γιατί εκείνη την περίοδο θεώρησα ότι δεν ήθελα να τραβήξω τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελα να εκτεθούμε δημόσια», κατέληξε (δείτε έπισης πως είχε σχολιάσει την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη).