Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί και κυρίως με τρομάζει η επιστροφή του»

Κάθετη στις δηλώσεις της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί και κυρίως με τρομάζει η επιστροφή του»

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε κοινωνική εκδήλωση. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη, που πρόσφατα έκανε μία δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό -ενώ οι σειρές του έχουν ήδη αρχίζουν να παίζονται ξανά σε επανάληψη.

Όσον αφορά τις διαφωνίες που υπάρχουν γύρω από το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν ξεκάθαρη: «Ξέρετε γιατί διαφωνούν; Ούτε εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν πρόκειται να σχολιάσω τις δηλώσεις κανενός, η θέση μου είναι γνωστή, αγαπώ τους ανθρώπους και θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ελεύθεροι να κάνουν αυτό που θέλουν να ζουν την αγάπη και τη συντροφικότητα όπως θέλουν εκείνοι. Τώρα γιατί ενοχλεί τον κάθε κύριο, αυτό να ψάξει να το βρει ο ίδιος, το πρόβλημα είναι δικό του».

Δείτε επίσης: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχω αγκαλιάσει και έχω αποδεχτεί το πρόβλημά μου, δεν θα φύγει ποτέ»

Οι προβληματισμοί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στη συνέχεια η ηθοποιός τοποθετήθηκε για την κοινωνική επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη εκφράζοντας ανησυχίες. «Δεν είδα μόνο τις φωτογραφίες του από δημόσια έξοδο. Είδα και το Πρωτοχρονιάτικο ενός καναλιού, είδα πολλά... Είδα το καλοκαίρι σε επανάληψη μια σειρά... Σημασία όμως δεν έχει πως το βλέπω εγώ. Εγώ είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και είμαι πολύ καλά που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Το θέμα είναι να το βλέπει ο κόσμος και να αντιλαμβάνεται ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει εκεί έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά για να καταλήξει με νόημα: «Δεν θέλω όμως να πω παραπάνω. Φυσικά και με στεναχωρεί και με τρομάζει κυρίως».