Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε αυτό που είχε ακουστεί για τον γιο της Γιούλικας Σκαφιδά - «Τους αγαπάμε!»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
youlika.skafida - Instagram
youlika.skafida - Instagram

Η Γιούλικα Σκαφιδά από εκεί απασχολούσε τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας ως επί το πλείστον με τη δουλειά της, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει για την ηθοποιό μετά την εγκυμοσύνη και την απόκτηση του γιου της.

Μέσα από τα social media βλέπουμε πολύ συχνά το μωράκι της Γιούλικας και τις ευχές, που λαμβάνει στα σχόλια από το κοινό της και τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια εξ αυτών είναι η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ την αντίδρασή της μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της Σκαφιδά).

Την Πέμπτη 11/1 μάλιστα η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, πως πολύ σύντομα θα είναι καλεσμένη στο πλατό η Γιούλικα. Στη συνέχεια μάλιστα η Μπάρκα επιβεβαίωσε το όνομα, που θα πάρει ο γιος της ηθοποιού. Και το όνομά αυτού λοιπόν ''Άγγελος''.

Η ευχάριστη ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για τον γιο της Γιούλικας Σκαφιδά

«Αφιερώνουμε τη μαγειρική στη Γιούλικα Σκαφιδά, που το μωρό μας θα ονομαστεί Άγγελος! Τους αγαπάμε! Η Γιούλικα θα έρθει σύντομα στην εκπομπή», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η αποκάλυψη για το μωρό και την προσωπική της ζωή

«Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι. Βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή αλλά τωρά που είναι όλοι άρρωστη λίγο φοβάμαι», ανέφερε αρχικά.

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά - σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες: “Wow τώρα είμαι ευτυχισμένη". Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι ok να μην έχει χτιστεί ακόμα», εξομολογήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από λίγες ημέρες στο I love Σουκου.