Ελένη Καρακάση: «Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο...» - Όσα είπε για τον Λεωνίδα Κακούρη

«Είναι ένας υπέροχος συνεργάτης»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Καρακάση: «Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο...» - Όσα είπε για τον Λεωνίδα Κακούρη

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11/1, η Ελένη Καρασκάση. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Λεωνίδα Κακούρη, μετά και την απόφαση του να αποχωρήσει από την παράσταση "Βασιλιάς Λήρ".

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιος, ξαφνικά και χωρίς να το αιτιολογήσει, παραιτήθηκε από την παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και την θέση του πήρε ο Γιάννης Νταλιάνης. Με αφορμή, λοιπόν την απομάκρυνσή του, ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και σχολίων, με αποτέλεσμα ο Λεωνίδας Κακούρης να στείλει επίσημη απάντηση μέσω του δικηγόρου του στα ΜΜΕ.

«Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση. Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή...» (δείτε εδώ ολόκληρη την απάντησή του).

Όλα όσα είπε η Ελένη Καρακάση για τον Λεωνίδα Κακούρη

«Θέλω πάρα πολύ να σεβαστούμε αυτό που είπε ο Λεωνίδας, μέσω του δικηγόρου του, να κρατήσουμε τα πράγματα και να μείνουμε σε αυτό που είπε. Επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια τον Λεωνίδα, τον αγαπώ πάρα πολύ και είναι ένας υπέροχος πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και ηθοποιός.

Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο. Θέλω πάρα πολύ να το σεβαστούμε αυτό γιατί έχει παιδιά, οικογένεια και σίγουρα ο Λεωνίδας δεν θα το έκανε αν δεν είχε κάποιο δικό του προσωπικό θέμα και λόγο για να το κάνει αυτό. Δεν έχω μιλήσει μαζί του και νομίζω ότι κανένας σχεδόν δεν έχει μιλήσει. Οπότε, όταν με το καλό χαλαρώσουν τα πράγματα, θα μιλήσω μαζί του

Οι ηθοποιοί είμαστε άνθρωποι. Εμείς ανήκουμε και σε μια γενιά που μας έμαθαν, το έχουμε κάνει και όλοι, ότι ο ηθοποιός πεθαίνει στο σανίδι ή πάει στο θέατρο ακόμα και αν έχει πεθάνει ένας δικός του άνθρωπος. Εγώ το έκανα αυτό όταν πέθανε ο πατέρας μου και έπαιξα το ίδιο μεσημέρι και κηδεύτηκε μια μέρα μετά. Δεν θα ήθελα βέβαια να το κάνω ξανά, δεν υπάρχει λόγος αλλά, αν ερωτηθώ, ίσως και να το έκανα και πάλι. Υπάρχουν όμως όρια σε όλα αυτά» ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε εδώ: