Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη - «Πρέπει να ανταποκριθώ για να...»

Σχετικά με την παραίτηση του ηθοποιού από τη θεατρική παράσταση του Εθνικού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 3/1 έγινε γνωστό, πως ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την θεατρική παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ'' του Εθνικού Θεάτρου λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε, πως στη θέση του ηθοποιού μπήκε ο Γιάννης Νταλιάνης. Να τονίσουμε εδώ, πως ο ηθοποιός ήταν μέλος του θιάσου, ωστόσο έγινε εσωτερική αλλαγή και έτσι ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Κακούρη.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους» - H ανάρτηση που εξαφανίστηκε από τα social

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η κάμερα του Πρωινού εντόπισε τον Γιάννη Νταλιάνη με την πρώτη του αντίδραση για τις αλλαγές στην παράσταση ''Βασιλιάς Ληρ'' να προβάλλεται την Πέμπτη 4/1.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Νταλιάνη για την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη

«Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά. Έχω πρόβα να κάνω γιατί είναι ένα σημαντικό έργο γιατί πρέπει να ανταποκριθώ για να βοηθήσω όλη την κατάσταση. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το οτιδήποτε», είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου μετά την παραίτηση του Κακούρη

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

Κακούρης - Εθνικό Θέατρο