Λεωνίδας Κακούρης: Αποχώρησε την τελευταία στιγμή από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε στο Εθνικό Θέατρο - Τι συνέβη

«Έχουμε μάθει κάποιους αναφερόμενους λόγους...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο (δείτε εδώ το σοκαριστικό spoiler πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια του 2024), είχε αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση "Βασιλιάς Ληρ", η οποία θα ανέβαινε στο Εθνικό Θέατρο το επόμενο διάστημα, ωστόσο τελευταία στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει από τον θίασο.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη αναφέρει πως έχουν ακουστεί κάποιοι λόγοι οι οποίοι φέρεται πως τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο επειδή δεν έχει τοποθετηθεί κανείς τους δημόσια δεν θα ήθελαν να μεταφέρουν κάτι που δεν είναι εξακριβωμένο. Η θέση του καλύφθηκε σύντομα και η παράσταση θα ανέβει κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Τι συνέβη με τον Λεωνίδα Κακούρη και την αποχώρηση από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν αυτοί που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε. Θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους, προς το παρόν, λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό, με κόπο.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν. Μάθαμε ότι έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες. Ένας επίσης πολύ αξιόλογος ηθοποιός, ο Γιάννης Νταλιάνης, ο οποίος ήταν επίσης στην παράσταση, έκανε το δεξί χέρι του βασιλιά Ληρ και τώρα θα επωμιστεί στον ρόλο του στην παράσταση που θα ξεκινήσει ξανά στις 12 Γενάρη», είπε ο Άρης Καβατζίκης συγκεκριμένα.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης: «Στην περίπτωση του δυστυχήματος...» - Η εξομολόγηση ψυχής του ηθοποιού για το θάνατο του πατέρα του