Ελένη Μενεγάκη: «Δυστυχώς έχω το κουσούρι της μάνας μου...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας

«Έχω τέτοια ικανοποίηση όταν τους βλέπω να το ευχαριστιούνται...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δυστυχώς έχω το κουσούρι της μάνας μου...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται τόσο στα social media, όσο και μέσα από τις εκπομπές της, αρκετές στιγμές της καθημερινότητας της. Μάλιτσα, δεν διστάζει πολλές φορές να μιλήσει ανοιχτά για τα ευτράπελα που της συμβαίνουν. Εξάλλου έχει χτίσει χρόνια τώρα, μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της.

Μάλιστα πριν απο λίγο καιρό, είχε κάνει μια απρόσμενη αποκάλυψη σχετικά με τους γιους της. «Η εποχή που ζούμε σήμερα δεν έχει καμία σχέση με πριν από 20 χρόνια που έκανα το πρώτο μου παιδί. Όταν ο γιος μου πήγε Α΄Γυμνασίου, πριν 9 χρόνια δηλαδή, θυμάμαι να μου λέει "μαμά τώρα που θα πάω γυμνάσιο θα μου πάρεις κινητό;". "Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι θέμα ότι δεν είχα λεφτά να του πάρω, Μου έκανε εξωπραγματικό. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε "μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει". Eντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το "κουσούρι" της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1, η παρουσιάστρια, προχώρησε σε ακόμη μια προσωπκή εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της. Αυτή την φορά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό, ποιο είναι το "κουσούρι" της και μάλιστα όπως η ίδια είπε, το έχει πάρει από την μητέρα της. Αυτό αφορά το μαγείρεμα και τα τραπέζια.

«Πάντως αυτές τις μέρες έκανα πολύ μαγειρική στο σπίτι μου, ευχαριστήθηκα να κάνω τραπεζώματα, μη φανατστείτε μεγάλα τραπεζώματα, αλλά μόνο τα παιδιά και δυο φίλους, αλλά ήθελα να μπω σε ποιο δύσκολα μαγειρέματα και είχα επιτυχίες και χάρηκα.

Αν μπω στην κουζίνα, δυστυχώς έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους κοιτάω όλους στα μάτια… Έχω τέτοια ικανοποίηση όταν τους βλέπω να το ευχαριστιούνται λες και παίρνω 99 στα 100 σε διαγώνισμα, τέτοια χαρά παίρνω...» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: