Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20...» Η ζωή μετά την γέννηση της κόρης της και η ανανεωμένη εμφάνιση

«Είχα τόσο άγχος που κλειδώθηκα στην τουαλέτα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20...» Η ζωή μετά την γέννηση της κόρης της και η ανανεωμένη εμφάνιση

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, το πρωί της Πέμπτης 11/1. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1, Η Μάγισσα, μίλησε, μεταξύ άλλων για κόρη της και την νέα καθημερινότητα ενώ αποκάλυψε ότι έχασε 20 ολόκληρα κιλά τα οποία είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, πριν απο μερικές ημέρες, είχε μιλήσει για τον πολύκροτο χωρισμό της, με το γνωστό σκηνοθέτη και επί 14 χρόνια σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο με τον οποία έχει αποκτήσει την κόρη της, που γεννήθηκε μετά από την απόφασή τους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

«Έχω την τύχη να έχω πολύ καλούς φίλους και πολύ καλή οικογένεια. Οπότε, δεν το πέρασα μόνη μου. Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους...» (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε).

Η συνέντευξη της Μαρκέλλας Γιαννάτου

«Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα 10 μέρες πριν γεννήσω. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ. Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος. Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά νομίζω πως και η μικρή θα είναι καλά εάν είμαι και εγώ...» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Λίγα λόγια για την Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μαριάννα Γιαννάτου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. Μετά την αποφοίτησή της σπούδασε στη D.A.M.S. στο τμήμα της Φιλοσοφικής του πανεπιστημίου Uniroma3. Από το 2011 είναι μέλος του Φόρουμ της Αθήνας της Διεθνούς των Φόρουμ του Λακανικού Πεδίου. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.