Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα κατάφερα! Δεν είμαι και για πολύ πίεση...» - Τι συνέβη στις διακοπές της στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο, τον Άγγελο και τη Μαρίνα

Η αποκάλυψη μία εβδομάδα αργότερα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα κατάφερα! Δεν είμαι και για πολύ πίεση...» - Τι συνέβη στις διακοπές της στην Άνδρο με τον Παντζόπουλο, τον Άγγελο και τη Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ξεκίνησε να συζητά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Βάσια Παναγοπούλου που ήταν η καλεσμένη της (δείτε εδώ την σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε για την Γη της Ελιάς), σχετικά με τις γιορτινές της διακοπές τις οποίες πέρασε στην Άνδρο, στο νησί της καρδιάς της, μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, και τα παιδιά τους.

Αποκάλυψε πως ήταν πολύ ξεκούραστα, αφού μπόρεσε και κοιμήθηκε, περνώντας τις ημέρες της ήρεμα, ωστόσο δήλωσε πως δεν κατάφερε να μπει στη θάλασσα, παρόλο που έκανε ζέστη και είχε ήλιο, κι αυτό γιατί δεν της αρέσει να ζορίζεται, αλλά θέλει να το απολαμβάνει.

Τι συνέβη στις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο τις γιορτές

«Και εγώ έφτασα μέχρι τη θάλασσα και ενώ είχα μπει μέσα αρχές Δεκέμβρη που είχαμε πάει στην Άνδρο - μπήκα κανονικά και δεν το περίμενα, γιατί δεν με ζορίζω, δεν είμαι και για πολύ πίεση - τώρα δεν τα κατάφερα, δεν ήταν ο ήλιος τόσο ζεστός... Τα παιδιά μου όμως μπήκαν!», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο Άγγελος Λάτσιος έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις βουτιές του με τη μικρή Μαρίνα, αποσπώντας σχόλιο και από την μητέρα του, αλλά και από τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο (δείτε εδώ).

Ελένη Μενεγάκη διακοπές Άνδρος

Το κουσούρι που πήρε από τη μητέρα της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1, η παρουσιάστρια, προχώρησε σε ακόμη μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της. Αυτή την φορά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό, ποιο είναι το "κουσούρι" της και μάλιστα όπως η ίδια είπε, το έχει πάρει από την μητέρα της. Αυτό αφορά το μαγείρεμα και τα τραπέζια.

«Πάντως αυτές τις μέρες έκανα πολύ μαγειρική στο σπίτι μου, ευχαριστήθηκα να κάνω τραπεζώματα, μη φανταστείτε μεγάλα τραπεζώματα, αλλά μόνο τα παιδιά και δυο φίλους, αλλά ήθελα να μπω σε ποιο δύσκολα μαγειρέματα και είχα επιτυχίες και χάρηκα.

Αν μπω στην κουζίνα, δυστυχώς έχω το κουσούρι της μάνας μου, όταν μαγειρεύω τους κοιτάω όλους στα μάτια… Έχω τέτοια ικανοποίηση όταν τους βλέπω να το ευχαριστιούνται λες και παίρνω 99 στα 100 σε διαγώνισμα, τέτοια χαρά παίρνω...», αποκάλυψε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας Παντζοπούλου - «Γίνεται σήμερα 9 χρόνων»

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τα δίνεις στον μπαμπά σου που...» - Η σπάνια αναφορά στον πεθερό της

Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ τον Βαλεντίνο τον...» - Ο λόγος που εμφανίστηκε αργοπορημένη στο πλατό της εκπομπής της

Ελένη Μενεγάκη: Αμηχανία με την ερώτηση της 7χρονης Μαρίνας στον Ματέο Παντζόπουλο - «Δηλαδή εμένα δεν με έφερε ο πελαργός;»

Ελένη Μενεγάκη για τον Πύρρο Δήμα και τον θάνατο της γυναίκας του: «Κάποιοι σκέφτηκαν "καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;"»

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σπάνια εμφάνιση με το βαφτιστήρι της στα μπουζούκια - Τα τρυφερά λόγια του Άγγελου Λάτσιου για τη νονά του

Ελένη Μενεγάκη: «Aν καταλάβω ότι μπαίνουμε σε αυτό δεν με ευχαριστεί καθόλου...» - Η απρόσμενη απάντηση της παρουσιάστριας στη Νίκη Λυμπεράκη

Ελένη Μενεγάκη: Με γούνα και σκούφο έξω από τα γραφεία του MEGA - Δεκάδες τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση

Ελένη Μενεγάκη: Το αγαπημένο φαγητό από τη γιαγιά της - Συνταγή για ζουμερό ρολό με κιμά κοτόπουλο & μελωμένες πατάτες

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε ανάρτηση με ορθογραφικά και "έπεσαν να την φάνε"! «Μας τυφλώσατε» - «Λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει»