Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα..» - Η επική ατάκα της ηθοποιού

Τι απάντησε η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρκέλλα Γιαννάτου σε Ελένη Μενεγάκη: «Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα..» - Η επική ατάκα της ηθοποιού

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου,το μεσημέρι της Πέμπτης 11/1, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποίος, μιλώντας στην παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα και την ζωή της μετά την γέννηση στης κόρης της καθώς και στην ανανεωμένη της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα για την κόρη της ανέφερε: «Είμαι καλύτερα από ότι ήμουν πριν λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Δούλευα 10 μέρες πριν γεννήσω. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ. Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος. Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Η ατάκα της Μαρκέλλας Γιαννάτου για την Ελένη Μενεγάκη

Μάλιστα η ηθοποιός σχολίασε και την προσωπική της ζωή. «Ήμουν τυχερή στην προσωπική μου ζωή... Eίχα πάντα μεγάλης διάρκειας σχέσεις. Ο θαυμασμός και η καλοσύνη με συγκινούν πολύ. Όταν βέβαια έχεις σωστό κριτήριο, γιατί και το κριτήριο μας αλλάζει μεγαλώνοντας. Με συγκινεί ακόμα το να αγαπάει πολύ του δουλειά του κάποιος και να είναι και καλός σε αυτήν»

«Εσένα θα σε ερωτευόμουν για πλάκα δηλαδή, κατάλαβες;» δήλωσε η ηθοποιός με την παρουσιάστρια να ξεσπάσει σε γέλια. «Είσαι γλύκα, πραγματικά» της απάντησε από την πλευρά της.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη της για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

Πριν από λίγο διάστημα η αγαπημένη και δημοφιλής ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, "Το Πρωινό", και παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στον οικοδεσπότη, Γιώργο Λιάγκα.

«Έχω την τύχη να έχω πολύ καλούς φίλους και πολύ καλή οικογένεια. Οπότε, δεν το πέρασα μόνη μου. Πήρα πολλή αγάπη από πολύ κόσμο και όλη αυτή η δύναμη έχει να κάνει σίγουρα και με αυτούς τους ανθρώπους», σημείωσε αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός, αφού ο παρουσιαστής της εκπομπής τη ρώτησε, από πού αντλεί δύναμη για να μεγαλώσει την κόρη της μετά το χωρισμό.

Επιπλέον, πρόσθεσε, ότι, «Δεν ξέρω αν χωρίς την οικογένειά μου και τους φίλους μου θα τα είχα καταφέρει», εμφανώς συγκινημένη και ευγνώμων για τους ανθρώπους, που ήταν δίπλα της και τη στήριξαν.