Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Στο Μπαλί τα πρώτα μπάνια του 2024

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Στο Μπαλί τα πρώτα μπάνια του 2024

Ποιος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Σίγουρα όχι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης που μόλις επέστρεψαν από το ταξίδι του μέλιτος, αλλά έζησαν τις ωραιότερες στιγμές τους στην άλλη άκρη του πλανήτη. Ένα μήνα μετά την ημέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, έβαλαν τα μαγιό τους και ας βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Το Μπαλί τελικά τους πήγε πολύ με το youweekly.gr να επανέρχεται με νέα στιγμιότυπα από τα πρώτα μπάνια της γοητευτικής δημοσιογράφου για το 2024.

Την ώρα που πρώην συμπαίκτες της στο Survivor έδιναν τις πρώτες μάχες για τον... επιούσιο, εκείνη περνούσε ένα ταξίδι του μέλιτος που θα ζήλευαν όλοι. Η μόνη ομοιότητα με τρία χρόνια πριν, όταν έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ότι δεν αποχωρίζεται τις καρύδες, όπως θα δείτε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, αλλά σίγουρα πλέον τις απολαμβάνει με μεγαλύτερη άνεση από την εποχή που αναγκαστικά ήταν ένα μεγάλο μέρος της τροφής της για την ημέρα.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Τα «καρφιά» στον Γιώργο Λιάγκα από το Μπαλί

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Μπαλί

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Μπαλί

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης επιστρέφουν με γεμάτες μπαταρίες

Το ταξίδι τους έφτασε στο τέλος του μόλις χθες, και βρίσκονται στα πάτρια εδάφη μετά από ένα «γεμάτο» ταξίδι επιστροφής, διάρκειας 15 ωρών. Πάντως δεν μπορούν να πουν ότι δεν άξιζε τη διαδρομή, καθώς επιστρέφουν έχοντας γεμάτες βαλίτσες με δώρα και αναμνήσεις από στιγμές αναψυχής που σπάνια ζει ένας άνθρωπος σε ολόκληρη τη ζωή του. Μαγευτικά τοπία, ατελείωτες αμμουδιές, και μία επίσκεψη στον ζωολογικό κήπο που θα τους μείνει αξέχαστη.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης στο Μπαλί

Για τη νυφική τους βίλα, ό,τι και να πούμε είναι λίγο, με τις καρδιές από λουλούδια που έφτιαξε ο γιατρός-παθολόγος για την αγαπημένη του σύζυγο να λένε όλη την ιστορία. Εκπλήξεις, εκδηλώσεις αγάπης και αλληλοεκτίμησης, που ήταν ό,τι πρέπει για να υποδεχτούν καλά τον νέο χρόνο, αλλά και την υπόλοιπη ζωή τους ως παντρεμένοι. Επιστροφή στην Ελλάδα για την Ελίζαμπεθ, που αφιερώνεται πλέον στο σπιτικό τους, καθώς και στον χώρο ομορφιάς που διατηρεί στην Γλυφάδα.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης στο Μπαλί
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Μπαλί