Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Είχες ποτέ κρυφή σχέση με κάποιο διάσημο;» - Η σπόντα της Καληφώνη που πρόδωσε το ειδύλλιο με τον Νίκο Παππά

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Είχες ποτέ κρυφή σχέση με κάποιο διάσημο;» - Η σπόντα της Καληφώνη που πρόδωσε το ειδύλλιο με τον Νίκο Παππά

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ξεκίνησε δική της στήλη μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο κανάλι Raw House στο Youtube και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε το πρώτο τους βίντεο, κατά το οποίο οι δυο τους θα απαντούσαν σε ερωτήσεις, δηλώνοντας τι έχουν ή τι δεν έχουν κάνει στη ζωή τους, ανάλογα με το αν θα πιουν από το ποτήρι που έχουν μπροστά τους ή όχι.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, λοιπόν, προέκυψε η ερώτηση εάν έχουν κάνει σχέση με κάποιο γνωστό άνδρα της εγχώριας showbiz χωρίς να το έχει μάθει κανείς και απάντησαν θετικά! Η πρώτη επισήμανε συγκεκριμένα πως είχε κρυφή σχέση, με την δεύτερη να αφήνει υπονοούμενα για κάποια σχέση της αυτό το διάστημα.

Τα υπονοούμενα για την κρυφή σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, πως το στιγμιότυπο αυτό είχε γυριστεί πριν εκείνη κάνει το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη για την πρωτοχρονιά και διαρρεύσουν οι φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Νίκο Παππά (δείτε εδώ τις κοινές τους αναρτήσεις).

«Κρυφή στο παρελθόν είχες...», λέει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην Βάλια Χατζηθεοδώρου μόλις την είδε να πίνει, με εκείνη να της απαντά: «Δεν ήταν κρυφή. Είχα...», με την σύντροφο του Χρήστου Μάστορα να λέει όλο νόημα: «Έχεις, είχες... τώρα ό,τι είναι».

Τι απάντησε για το κοινό της ταξίδι με τον Νίκο Παππά

Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου την ώρα που κατευθυνόταν στο στούντιο, και τη ρώτησε για το ξεκίνημα του χρόνου που φαίνεται ότι τη βρήκε στο πλευρό του Νίκου Παππά, κάτι που φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν μαζί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν κάτι.

Από την άλλη, δεν το διαψεύδουν κιόλας, όπως φάνηκε στις πρόσφατες δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην κάμερα του Star: «Το 2023 καλά τα πήγαμε, με τα δύσκολά του και με τα ωραία του. Έτσι είναι, να έχει και νόημα», είπε αρχικά για να συμπληρώσει: «Αφού είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, όλα καλά».

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ τη ρώτησε για όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του μπασκεμπολίστα Νίκου Παππά. «Τι πρέπει να πω;», απάντησε εμφανώς αμήχανα η Βάλια Χατζηθεοδώρου και κατέληξε: «Δεν έχω να πω κάτι, όλα είναι καλά, είναι ήρεμα, αυτό μόνο. Ξέρεις τι γίνεται; Στο ταξίδι που έκανα στη Νέα Υόρκη συνάντησα πάρα πολλούς Έλληνες. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τον έρωτα δεν μπορεί να τον κανονίσει ποτέ και κανένας».

Πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε πως χώρισε μετά από αρκετά χρόνια με τον Πέτρο Πυλαρινό, τον frontman του συγκροτήματος Alcatrash, χωρίς ωστόσο, να θέλει να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η δημοσιογράφος της εκπομπής της ευχήθηκε σύντομα να κάνει και την ανακοίνωση για τα ευχάριστα, με την Βάλια να αποφεύγει και αυτήν την ερώτηση. Ο έρωτας και ο βήχας πάντως δεν κρύβονται...