Τάσος Τρύφωνος: «Ο πατέρας μας , η αδελφή μου κι εγώ θα θέλαμε να...» - Η ανακοίνωση λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας του

«Αν μας βλέπει από ψηλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Τάσος Τρύφωνος, πριν από μερικές ημέρες, στις Ιανουαρίου συγκεκριμένα, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία συγκινητική φωτογραφία, πως η μητέρα του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Λίγες ημέρες αργότερα, πραγματοποιήθηκε και η κηδεία της και παρόλο που ο ίδιος, η αδερφή του, αλλά και ο πατέρας τους, προσπαθούν να βρουν ξανά τα πατήματά τους, ο πόνος είναι αβάσταχτος. Ο παρουσιαστής, ωστόσο, μέσα στη θλίψη του, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και το έκανε με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με όλη την οικογένειά του και την συνόδευσε με ένα κείμενο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει όλες αυτές τις μέρες.

«Ο πατέρας μας , η αδελφή μου κι εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης μετά την ξαφνική απώλεια της Αντρούλλας μας. Ήταν η καλύτερη παρηγοριά και «βάλσαμο» στον πόνο μας. Αν μας βλέπει από ψηλά θα χαμογελά με όλη αυτή την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο της», έγραψε.

Η αποκάλυψη που έκανε και σόκαρε την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/1/22 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις σπουδές στην Πάντειο και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες.

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πώς. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μου σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση… ακριβώς», αποκάλυψε ο παρουσιαστής που πρόσφατα έχασε εκείνη την περίοδο άλλο ένα αγαπημένο του πρόσωπο.