Κόνι Μεταξά: «Εγκυμοσυνούλα...» - Το ξέσπασμα μετά το μήνυμα που δέχθηκε για την απόφαση που πήρε για την προσωπική της ζωή

Δεν έχουν σταματήσει από τότε που παντρεύτηκε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κόνι Μεταξά μετά τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση ξεκίνησε να δέχεται συνέχεια μηνύματα από τους ακόλουθούς της στα social media σχετικά με το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, ενώ και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, σχετικά με το ζήτημα αυτό, ήταν ασταμάτητες.

Πολλές φορές έχει απαντήσει εκνευρισμένη γι' αυτό, εξηγώντας πως δεν είναι κομψό να ρωτά κανείς μία γυναίκα εάν είναι έγκυος επειδή μπορεί να έχει φουσκωμένη κοιλιά, καθώς αυτό μπορεί να την φέρει σε δύσκολη θέση και να δημιουργήσει ανασφάλειες για τα κιλά της, ενώ ταυτόχρονα πολλές είναι εκείνες που προσπαθούν να κάνουν παιδί και για πολλούς λόγους δυσκολεύονται, επομένως αυτές οι ερωτήσεις τους προκαλούν πόνο (δείτε εδώ τι δήλωσε πρόσφατα).

Το μήνυμα που έλαβε η Κόνι Μεταξά περί εγκυμοσύνης και η απάντησή της

Φαίνεται, όμως, πως πολλοί δεν έχουν πάρει το μήνυμα και με κάθε ευκαιρία την ρωτούν. Τις προάλλες, δηλαδή, που ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram της πως θέλει και προσπαθεί να κόψει το τσιγάρο, έλαβε dm από άγνωστη, η οποία της έγραφε: «Εγκυμοσυνούλα...», με την ίδια να το αναρτά και να της απαντά.

«Όταν θέλεις να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου, αλλά όλοι νομίζουν ότι το κάνεις για άλλο λόγο», δήλωσε και δίπλα έβαλε δεκάδες emoji που κάνουν εμετό.

Δείτε επίσης: «Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν στα...» - Η προσωπική εξομολόγηση για τους συντρόφους της πριν τον Μάριο Καπότση και τη σχέση τους μετά τον γάμο

Σχόλιο σε Κόνι Μεταξά για εγκυμοσύνη

Η επιθυμία του Μάριου Καπότση

Ο Μάριος Καπότσης, πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει για την επιθυμία του να μεγαλώσει την οικογένειά τους: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι, να κάνεις ένα παιδί στο μέλλον κλπ. Όταν θα νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα και εγώ να πάμε σε αυτό το βήμα, ελπίζω ότι θα είμαστε από τους τυχερούς και θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε ένα παιδάκι όταν έρθει η ώρα. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς στο προσεχές μέλλον πιστεύω, πως θα έρθει και αυτό!».